...

hade väldigt mycket att skriva om men nu står det helt stilla.. jaja, har jobbat, varit på burlöv center, tränat och ätit pappas underbara kålpudding, så go är den.
ska snart hem till pojkvännen, tänkte sova där då jag börar 06.00 imorgon bitti, jobabr sedan hela dagen fram till 20.00 på kvällen, kul.
och sen väntas det snöoväder :S jippie.

Lisa

Min underbara lilla gris, tyvärr har du lämnat oss idag, kanske för ditt bästa, men usch vad det känns svårt. Ditt sista glädjerus i fredags visade vart du var påväg. Så kall, så liten och så underbar, liggandes där i din bur. Hoppas du är över och att du har det bra. älskar dig.

Stugan i Bästekille


Nu står det stilla

Hej varit igång sedan halv sex imorse, jobbade på Kakboden idag med Sara, hon är supertrevlig. Strax efter sju kom pojkvännen sm precis hade slutat sitt jobb och hälsade på :D Passade på att dricka kaffe och varm choklad och fyra baguetter ;) hah, han är för söt.
Fick med honom på ett pulspass igår, tyvärr var passet sämre än vad det var förra året/terminen, men träna fick man i alla fall. Avslutade uppe i gymmet, så det blev träning av det.
Snosade hos honom inatt medan han jobbade, har blivit mer utav en vana nu, synd bar aatt han inte kan sova med mig :(

Har städat rummet, vet inte vad jag ska hitta på nu, packa kanske, för imorgon ska vi iväg till stugan, den årliga traditionen med Elins familj, och min såklart. Lite julfirande väntas också.

IKEA..paradis nummer ett

Ikea, finns det något bättre ställe att vistas på? skulle inte tro det. besökte IKEA idag med Linnea, hon går i flytta hemifrån tankar och jag blev riktigt sugen jag med när vi gick omkring där och tittade på alla soffor, bord, köksgrejor, dekorationer mm. Blev inga större inköp, men köpte ett par nya inneskor och 6 dricksglas, endast 19 kronor :) Resterande inköp får vänta ett år..

Vaknade imorse av att pojkvännen kom hem till mig på morgonen efter att han jobbat. Mysigt, älskar honom mycket. Sedan har han sovit här hela dagen medan jag har powerwalkat, ätit pappas kålpudding som var övergod, och varit på ikea.

Blir ingen träning med elin idag, magar är inget att leka med.
Ska hem till pojkvännen senare ikväll, börjar 6.00 imorgon bitti, enklare att sova där då.

Vad är det som händer?

Har precis sett Desperate Housewifes, världens bästa program, men vad hände i slutet. plötligt har man hoppat fram 5 år i tiden, gabbie är tvåbarnsmamma, susan har en annan make, lyettes ungar har man ingen koll på... nu hänger jag inte med länge :S Diskuterade precis med en kompis :) Två stora och trogna desperate housewifes tittare..

Annars har dagen gått undan, även om vissa delar har varit långsammare än andra. Följde med pappa ut imorse för lite ärenden, belv ett besök på skopunkten då han desperat vill att jag ska ha nya skor, men tyvärr pappa, antingen fula, stora, smaklösa, fel material mm.. Så inga skor blev det där inte, blir till att gå barfota snart ;) säkert väldigt uppskattat..

Stack till jobb, friskis vid tre och hade en klient, sedan blev det två timmars träning och bastning, underbart, innan nästa klient kom. Han var suernöjd. är så kul när jag verkligen får jobba med Tui Na och inte bara vanlig massage.. Blev dock helt däng på vad och hur jag ska göra framåt i tiden.


Nu väntar Kina, present till pojkvännen, eventuellt en avancering inom Tui Na och USA, detta kommer att kosta och jag börjar redan få spel :S 

Sov gott 

Måndag morgon

Snart lunchdags, har redan käkat. Blev helt hungrig av att ha jobbat hela morgonen.  Sitter för tillfället i en telefonkö, som är välidgt drygt, men nödvändigt. Tur att man slipper hålla telefonen ia alla fall.

Resten av dagen är jag ledig, var ska jag nu hitta på? det är underbart att vara ledig, så länge man har något att göra, som jag säkert också har, men annars blir det rätt tråkigt, blir så lätt rastlös när det gäller sådant.. Så därför borde man kanske jobba istället :)

Ska ta mig till gymmet igen, senare idag. tror det blir ett ledarlett pass. Skönt med variationen - antingen kör man på helt och hållet själv eller så låter man någon bestämma vad som händer :)

Plats 6 i kön, efter att ha varit på plats 36, nu går det undan.. Avslutar här för att nu diskutera med skatteverket.

Tvekar fortfarnade fram och tillbaka..

Bloggen är registrerad men frågan är om jag ska ha kvar den eller inte...?