Bråttom

Börjar få lite bråttom. Bentleys morgonrunda drog ut på tiden då vi träffade Kim och Bella. Bentley och Bella har busat slut på varandra, nu ligger en mister här nere och halvsover ;)

Ska iväg till skolan, sista rycket innan sommarlov. På torsdag åker jag och elin till Mallis :)

Genomkörd efter ett träningspass

Helt slut är jag. Benen är rätt skakiga just nu, haha, men det var himla skönt. Märkte att jag efter halva passet sänkte ribban lite, pallade verkligen inte men körde hela passet tillsammans med Linnea.

Hem om, ska iväg till robins föräldrar på påsk och födelsedagsmiddag. Bentley får följa med, kan bli intressant att se hur det går med en höglöpande Penny, men inga valpar planeras.

Utställning imorgon i Skanör, ska bli kul!

Nu ska jag till och med ställa Eddie också, nervös, haha. Linnea har anmält sig men kom i efterhand på att hon ska jobba, så nu tar jag honom. Kan bli intressant.

En snabbstädning innan vi ska iväg.
Hörs!

Glad Påsk allihopa

Vill önska alla en riktigt glad påsk med underbart väder. Här nere i Malmö har vi haft strålande sol och värme de senaste dagarna, inget jag säger nej tack till.

Började dagen med en runda, underbart när det är tidigt, varmt och ingen ute, i princip. Bentley kan gå lös hela biten och jag slappnar av. väckte robin och sen kom Sussie och hämtade upp oss. Blev en tur till Mobilia. Köpte ett nytt linne, ett necesär och ett par shorts, ser mer ut som en kjol, men ändå. Äkta strand/slapp plagg. Provade lite kläder som jag beställt på h&m också, som jag numera har avbeställt. inget satt som jag ville.

Åkte med Sussie till mamma och pappa. tog med mig bentley och sen har vi varit där hela dagen. Bara massa slappande i solen. Legat och jäst medan bentley har roat sig på sitt vis. Robin kom förbi senare och åt middag med oss :) han körde hem, jag gick med Linnea, kom precis innanför dörren. Riktigt skönt med en kvällsrunda.

Nu jobbar robin, jag är ensam och lite arg. Stör mig på två saker just nu;

- en kompis som körde över en igår, nej men ungefär så kändes det. Blev bara väldigt irriterad.

- kan inte beskriva känslan men det stör mig att I och C har blivit så tajta, jag känner mig inte utanför men på ett vis så gör jag nog det ändå :S


Aja, myskväll med Bentley som däckat vid soffan. Mallorca om 5 dagar :)

Städat och klart

Har storstädat hela lägenheter, under känsla när det är klart.
Blev klar med hemtentan imorse, och fick ett ryck som slutade i att allt skulle städas. Kylen är urtvättad, frysen avfrostad, över allt är det rent och fint nu :)

Ska hämta Hugo och två timmar ungefär, sen är det kurs med Bentley, ska prova agility idag. Kul :)

Har nu anmält oss till Lomma inofficiella utställning, tanken är att jag ska anmäla till hässleholm också, hoppas på att Bentleys päls har återhämtat sig ordentligt tills dess.

15 dagar kvar till Mallis, skulle ljuga om jag säger att jag längtar!!

Måndag, hemglasspremiär

Ännu ett bra tag sedan jag skrev, men tappar suget från och till. Nu försöker vi igen :)

Helgen har varit underbar med massa skoj och toppenbra väder.

Robin var i Nyköping hela lördagen, jag var hos mamma och pappa. Sussie och jag körde ner till Höllviken med Bentley som blev helt galen av stranden och havet, något han älskar ordentligt.
Grillkväll i solnedgången.

Söndagen, startades med ett pass på Friskis & Svettis, sen hunddejt med Misio.
Kvällspromenad med Linnea och Eddie. Klockan tio igår kväll badades Bentley ordentligt efter helgens alla bad och sandstormar.

Om en halvtimme ska jag iväg till helgass och jobba. första gången sedan augusti 2010. Känns lite jobbigt men blir nog bra.