Nu väntar sängen..

.. och gästerna har gått hem. Blev en riktigt trevlig kväll. det var jag och robin, caroline och robin, rickard och vibeke och nicole :) käkade middag tillsammans. alla samlade runt soffbordet. Sen har vi bara haft jätte trevligt och kul :) massa prat och massa skratt.
Klockan är snart halv 2, en lång dag, men det var det värt.

Tvättid imorgon klockan 08.00, ska upp med tuppen. Sen får vi se hur resten av dagen blir, funderar på att åka upp till stan en sväng, för busandet med hundarna blir inte av, med tanke på hur Bentley hostar, fast han har inte hostat så mycket ikväll. Skönt

God natt allesammans

Kennelhosta

långdag med skolarbete igår. Träffades halv tio hos Caroline och jobbade på med seminarieuppgifterna, och sen vidare till skolan för själva seminariumet. Hemma halv sex igen. hade med mig Bentley busen som var så snäll och duktig.

Tränade cirkelfys med hela familjen, blev lite som en fotomodell, jag och sussie blev fotade nästan hela tiden under passet. dom skulle ha bilder till den nya katalogen :) haha undar hur bra dom egentligen blir...

Oerhört besviken när jag såg att det var bröstcancergala istället för lyxfällan igår, inte alls snällt!

Men ullared blir av på onsdag, wiiiee. Så kul :)


Min stackars bebis är sjuk, har fått kennelhosta. Han hade lite kvälvningar igår under dagen, tog tempen 38,5 grader - normalt. Hur lugn och fin som helt under natten men nu imorse hostade han igen. Pratade med djursjukhuset. Fick bekräftat att det är kennelhosta. Stackaren, men han är pigg och glad ändå, och ingen feber. Synd inför imorgon då vi skulle träffa Sandy bell och Loke. Men det får bli en annan gång. Nu ska han bara ta det lugnt och vila. hur nu det ska gå med tanke på hur mycket energi han har.

ikväll kommer Robin och Caroline över, ev Tobbe och Johanna och Vibere och Rikard också. Trevligt.
Hela helgen är bokad.
imorgon kväll kommer Filip och Caroline och söndag kväll är det elysee, fondu med tjejerna och respektive ;)

 vår lilla fis


mysrunda med Bentley

I ösregnet, jättemysigt var det. vi gick en runda på 3,77 km :)
Först inne i gatorna för att sedan gå ner till Limhamnsfältet och busa där. Gud vad han roar en. Tampades i en evighet med att försöka dra upp en rot ur marken, sötnos.

Väl hemma, dyng sura men glada.
Bakade negerbollar, gjorde rabarberkräm och lagade en thaigryta.
Robin kom vid 6 tidenn.

Sen har vi haft lite desperate housewifes maraton här hemma :) spännande och världens bästa program. blev ingen spinning, kompenserade med rundan istället.

Skola imorgon ,först hemma hos Caroline och sen tre timmar i skolan innan det är dags för cirkelfys, underbart kul!
Sen fredag är det ledigt igen, på lördag ska jag träffa chefen och Zoran och hundarna. Middag på kvällen med Filip ocH Caroline, söndag - ev fondu med tjejerna och respektive.

Snart GOD NATT

Typiskt

Spelade in Desperate Housewifes igår för att jag jobbade inatt, men nu när jag skulle kolla på programmet så är ljudet från något annat och inte från programmet. typsikt!!
Hoppas på att robin fixar det :)

Jobbade som sagt igår, gick bra, blev klara i vettig tid. Skönt! Massa mys med Robin när jag kom hem, och Bentley också förståss, den lilla grisen. Ska träffa chefen och Zoran på lördag med alla hundar, undrar hur det ska gå, Bentley är i alla fall minst till storleken.

Linnea opereras idag, spännande! håller alla tummar och tår som går att hålla.

Träffade Daniel igår, en snabb liten runda innan jobb, jättekul, alltid kul att träffa honom :) om 10 dagar ska han bli pappa.

Ledig idag också, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Bentley har fått sin runda nu, den första i alla fall ;)


En ny telefon

Ja denna dagen har inneburit en del.
Skola imorse efter en tuff dag igår, tror nog inte jag gråtit så mycket på länge, men skönt att få ut allt. har skrivit ett brev idag, med precis hur jag känner. Känns skönt att få ut det!

skolan var tråkig och jag var extremt trött. Väl hemma igen pratade jag med 3. har nu beställt en ny telefon och abonnemang för 149 kronor i månaden inkl internet och gratis till alla inom 3 och hemtelefoni. men jag är fortfarande kluven. känns som ett svek mot familjen, som alla har tele2. Men samtidigt har robin nu gått över till 3, och han kan prata utan problem och störningar i lägenheten, som iunte jag kan. har ångersrätten om det skulle va så.

Passade flickorna idag, Sigrid skrämde livet ur mig när hon gick i förväg och att vi sen inte hittade henne. Efter tio minuter såg vi att hon gått in i huset, pustade ut och tillslut hittade jag henne läsandes. Dumma flicka vad du skrämde mig!
Kväll framför tv:n med avbrott för Bentleys rundor. Har varit ute tillsammans och haft han lös båda gångerna utan problem och toppeninkallningar, jättekul :)

Ledig mycket denna veckan, går bara tre timmar på torsdag också, men känns som om att tiden bara kommer springa iväg tyvärr.
Nu väntar sängen igen, SKÖÖÖÖÖNT då jag redan somnat i soffan en gångn ikväll

Lördagsrunda och sedan middagsbesök

Vaknade strax efter nio imorse, låg och drog mit ett tag. Sen såg jag att Robin blinka till och fick den bästa ideen någonsin, att få med honom på morgonrundan. Frågade på mitt finaste sätt med glada miner och stor övertygelse om att det är härligt med frisk luft på morgonen... spänningen steg, HAN SA JA!!!
underbart.

körde ner till limhamnsfältet och släppte Bentley, så glad han blev, kutade på som bara den, sprallade av all sin energi och hoppade runt. följde oss exemplariskt, såg andra hundar, ignorerade vissa, sprang mot vissa men vände när vi kallade :)
sen busade han med en annan valp på sju månader, gick hur bra som helst.

Väl hemma igen väntade frukost och morgonmys.

Resten av dagen har spenderats väl, varit hos mamma och pappa, gått en sväng, fixat och donat lite. Till middagen kom Davy och Maria förbi, dom stannade till tio tiden, trevligt lördagssällskap.

nu när dom gått frågade Robin om vi skulle gå samma runda imorgon bitti, blev och ÄR så himla glad för att han frågar, betyder så mycket för mig. Love you

nu väntar sängen!

Hemma hos Liam

Pojken sover, det gick smärtfritt idag, inga problem alls.
Lite ledsen i början men sen lekte vi med en och samma leksak i en evighet, haha.

Läste på aftonbladet att ytterligare en skjutning skett nu ikväll, vid sju tiden vid pildammsparken, galet!! när ska detta ta slut? snart vågar man inte ens gå ut ju.
Robin skulle tvunget iväg på en fest vid dalaplan ikväll, dumma dumma pojkvän!!
Hoppas av hela mitt hjärta att han inte råkar vara en person som är på fel plats vid fel tillfälle.

Försökte plugga men det är sjukt svårt ju, hur ska vi kunna jobba med detta??!

Höstväder ute!

Gud vad det blåser. Blev ingen skola idag, men istället har jag stortvättat all tvätt. var en tid ledig imorse, 8-12, så det blev perfekt.

busa med Bentley och Robin, och vid 12 kom Johanna och hämtade mig, vi körde till hundfältet, det "lilla" där Bentley och Geisha fick springa av sig, fungerade väldigt bra, inga aggressiva påhopp alls. och Bentley var duktig som vanligt (peppar peppar).
Sen körde vi till djursjukhuset, Kenzo blev av med kulorna idag, och Geisha skulle vaccineras. vi följde med som stöd och dessutom blev det utmärkt träning för bentley.

hemma nu igen, tar det lugnt, har precis duschat. väntar på att Robin ska komma hem så att jag kan steka min fisk, mums.

sen ikväll blir det Liam, kul :)

Regn och rusk

Nu stormar det utanför, eller kanske har det lugnat sig lite. Men det har stormat och regnat som bara den sen cirka sex tiden idag. Har haft hugo fram till 20.00, massa mys, greveholm på tv och lite lek, härliga kille :)

Skolan innan idag, en föreläsning om LSS, intressant, men mycket att ta in.

STORT FRAMSTEG IDAG, bentley gick frivilligt mot bilen, och hoppade till och med in i bilen, det har ALDRIG hänt innan. blev så paff och jätteglad, min lilla bebis.
sen kan vi bortse från att han busat rejält idag, blir lite smått irriterande när han inte lyssnar alls!

Ev skola imorgon 10-13. får se hur det blir.

GODA NYHETER IGÅR KVÄLL:
Godkänd, till och med VG på juridiktentan, underbart!!!!

Bentley, Kenzo, Geisha och Eddie

Fyra busiga vovvar, alltid lika kul. Efter skolan träffades vi i bunkeflo, en massa bus och efter det gick jag och johanna en lång runda. Tränade mycket med hundarna, kenzo och geisha börjar förstå???

Körde hem, blev en timme senare upphämtad av johanna, ut till hundfältet på ribban, fast denna gången bara med K och G. Gick jättebra, trots att vissa hundägare är fullständiga idioter!! Ska nog ses på fredag också :)

Kvällen i måndags hos ida var toppen, mysigt att sova över. Bentley förljde med mig. Massa prat, mys och bara tjejer, förutom bentley ;)
var inte i skolan igår, hade ont i magen. hämtade flickorna på fritids, trevlig kväll :)

Trötter

ja det kan man verkligen säga. vaknade vid åtta av att Bentley kom, gick upp och ut direkt. skönt ute, inte lika kallt som det har varit i helgen. Hemma igen, störde mig på allt, stökigt här hemma. får spel på sådant, känner mig så orespekterad!
blev sur, kollade på tv, somnade i soffan nu halv ett, oj! (robin stack till skolan innan, bra att vara ifrån honom lite, annars hade jag bara blivit mer arg). Ska hämta Hugo sen, och sen styrka kostan direkt till Ida, inom Caroline, för tjejmys och övernattning. ännu mer ifrån, ska sura i fred ;)

ska nog plugga lite, annars inget spec. blåser ute!

En toppensöndag

Härligt avslut med valpkursen, dock lite trist då alla valpar har kommit så bra överens, lite som kompisar :) Men kanske kommer vi i samma kurser framöver, kul i så fall. i slutet av kursen busade fem valpar, en chihuahua, en golden, en pomme, en yorrshiterrier (ingen aning om hur det stavas) och bentley, massa bus :)

Vi hade ett litet "test" på vad vi lärt oss. slalom mellan koner med sitt, ligg, stanna mellan dem. sen en inkallning och ett förbudstest och som avslutning ett litet hopp. Bentely var duktig, gav sig iväg en gång, men kom tillbaka på mitt komando :) Fick sedan diplom.

Unnade mig en skönhetstid med hår, ansikte och en varm dusch på eftermiddagen. Blev sedan upphämtad av mamma för destination friskis och svettis. Ytterligare ett cirkelfys pass, inte särskilt motiverad men bra blev det :)
kroppen börjar ändra sig, lite i alla fall.

Pappa har köpt en båt idag, kört 70 mil ungefär, kul till sommaren att ha och sticka ut med om man skulle vilja.
Har inte träffat Robin spec mycket idag heller, varit iväg på vars ett håll.

lite orolig för Bentley idag också. ville inte äta, varken imorse eller nu på kvällen, åt lite, lämnade en del. Åt till slut upp, men från min hand. Vi tog tempen på honom och han hade 38 grader, normalt för hundar. Nosen har varit lite varm också, men verkar ok nu.

Kvällen är kommen, sängen väntar inom kort. ledig imorgon också, har hugo och sen bär det av till trellehulle för tjejmys och övernattning

Simskola och kallt

Simningen igår gick jättebra :) Bentley är ingen badkruka och har badat som en crazy dog hela sommaren, hoppas i och dyker, ja han verkligen älskar det.
Ny miljö, en bassäng och nya lukter. Han var lite tveksam och visste inte riktigt var han skulle ta vägen. På med flytväst och sedan duschades han. i bassängen och sen simmade han som bara den, försökte ta dig upp lite då och då, men några gånger kastade han sig ut utan dess like. underbart!!
gnällde lite gjorde han också, men det var nog av uttmattning, ny miljö och att han blev lite kall i slutet när han skulle upp. Ännu en dush och sen torkning. Kissade säkert 5 liter när vi kom ut ;)

Tror jag ska fortsätta i alla fall tre gånger till. Bra för honom och när han väl fattar vad och var så kommer han busa på som bara den, hoppas jag :)

Resten av dagen (och innan simingen) spenderades hos mamma och pappa, mest med att lägga pussel, vi har kommit en bra bit nu :)

Hämtade robin vid sju tiden, hade gått bra, vunnit alla matcher, men skadat axeln lite. Handlade och lagade middag.

Bentley är så söt, han fick en korvbit av robin, springer ut i vardagsrummet med den. sen springer han omkring och gnäller, robin säger att det är något fel med honom. Bentley kommer ut till mig, gnäller ännu mer, jag följer efter honom, vid balkongdörren stannar han, gnäller. och där ligger hans korvbit som han inte lyckats äta pga skinnet. jag hjälper honom och sen går det bra. Men gud så sött av honom, "snälla hjälp mig med min korvbit"
Älskar denna underbara lilla varelse!

Idag är det nollgradit ute, kallt! blev en lagom morgonrunda och om en timme är det valpkurs, sista gången för denna kurs. Längtar tills nästa börjar :)

Fredag igen, tiden bara springer iväg...

Men dagen har varit härlig.
Skola 8-12 idag, intressant men himla intensivt, kommer nog inte ifrån det när det handlar om Socialtjänstlagen och lagarna runt omkring.
Slutade och tog bussen hem, snabb visit hemma,
sen iväg till Bunkeflo där jag träffade Johanna med Kenzo och Geisha. Först lite motsträvigt men sen en massa bus, och trevligt pratade :)
Berätta om vårt kommande "prova på sim" imorgon, hon blev nyfiken och nu ska johanna också dit imorgon, kanske inte samtidigt men vi hoppas :) blir kul vilken som, men ändå ;)

Nu på kvällen har Sussie och jag varit på SPA, kurbad med ansiktsmassage och mask, riktigt skönt, hela kroppen är avslappnad och skön. knasigt är dock att jag svettas som en gris fortfarande, blir helt fuktig bara genom att ligga här i soffan, oj!
tog inget utrensande i badet utan en mot stela leder, men här rensar det på som bara den.

Blir en lugn kväll ikväll, ska antagligen upp tidigt imorgon och lämna Robin på Rosengård.

Älskar att träna :)

Det är så himla kul och jag blir så oerhört motiverad och helnöjd med mig själv, verkligen.
Har fastnat för cirkelfys, styrketräning för hela kroppen på tio olika stationer, gud så slut man blir, Men KUL :)

Skolan idag var inget att sätta i granen, intressant men himla drygt och segt. vår lärare lovade oss ett tidigare slut som inte alls blev mycket tidigare, och bara för att förstöra ännu mer la hon in uppgifter i slutet när vi redan var helt döda. Usch!!!

annars idag, bus med Bentley och prat med tjejerna.
Nu väntar Lyxfällan, om 1 minut, sen är det nog rätt mycket kväll, är himla trött och ska upp tidigt imorgon.
imorgon blir det spa med sussie, ser fram emot det :)


Valpkurs

Jättekul idag, Bentley var duktig och vi fick prova på lite agility, hoppa däcket, springa slalom och några tunnlar, som gick jättebra. Bentley var fokuserad och skötte sig, kul :)

Annars har det inte hänt så mycket idag, eller jo det har det. har storstädat här hemma, plockat undan grejor och verkligen gått igenom saker istället för att bara ta för givet att det ska sparas. Sen kom Linnea förbi (hon har kollat och lagt bud på en lägenhet här vid oss, hoppas :) ) och efter lite snack körde vi till IKEA där vi spenderade cirka två timmar, alltid trevligt.
Köpte ett nytt dra på lakan, burkar och 4 papperslådor till alla robins skitsaker som han vägrar kasta eller plocka undan.

Inte så mycket plugg idag, har inte varit sugen, ingen träning heller. Men imorgon, då ska det tränas :) :) :) längtar.

hittade via burlövs brukshundsklubb hundsim på djursjukhuset i malmö. tänkte prova på lördag, se vad det är för något.

Nu efterlyst

Uppehåll

Ja nu blev det ett bra lång uppehåll igen, men det har varit ett fullt schema.
I fredags efter att jag skrivit träffade vi Linnea och Eddie, men innan dess var jag och Bentley inne i hundrastgården när en man med sin terrier skulle in, denna terriern hoppade på Bentley, attackerade, som skrek helt galet. han bet aldrig genom huden men det såg hemskt ut.
fick lite märken över nosen, typ som om att man noppat bort några hårstrånd, men inga hål i huden, skönt.
Verkar ha klarat sig bra ändå. Men usch!

Lördagen spenderades hemma hos mamma och pappa. sussie och jag körde till ekohallen, sko punkten och köpte skor, ett par stövlar för 399 kronor. sen in på ekohallen och köpte ett 1500 bitars pussel som nog kommer att ta en evighet att lägga.
åt middag där, robin var i göteborg på match hela dagen.

Söndagen var också ute i Bunkeflostrand, kalas för mig, gäster, presenter, en sjuk mamma och det vanliga. härlig promenad med sussie, likaså i lördags.

Måndag, kall morgon, cyklade till skolan, seg föreläsning, verkligen inget att hänga i granen. Somnade rätt snabbt den dagen.

Tisdag, det var igår det, skola, cykla, IKEA och Desperate Housewifes, alltid kul.

Och idag är jag ledig, får se vad som händer.. har lite planer, frågan är om de kommer att göras eller inte. Valpkurs ikväll i alla fall :)

Heliga fredag

Skönt med helg igen, avbrottet med tjejerna i onsdags gjorde veckan mycket kortare.
Blev 23 år igår, känns gammalt, men det är väl bara att vänja sig.
Fick ett mjukissett v tjejerna och ett linne till,
en lykta av Robin (WOW)
och presentkort på tylösand av min syster.

sen har jag inte fått något mer, men ska har kalas för mig på söndag :)

tränade cirkelfysen igår också, mamma följde med, pappa och sussie (syster) ska med nästa vecka :)

det är härligt med fredagar, cyklade fram och tillbaka till skolan, kom hem tidigare (kass föreläsning så caroline och jag gav upp), robin hade satt igång tvätten och sen åkte vi och handlade på Willys, malmborgs och lidl. En bra blandning med toppenpriser, kylen och frysen är proppad, för endast 600 kronor.
ska laga korv stronganoff sen, men nu ska jag och Bentley hälsa på Linnea och Eddie, Robin sover gott han.

jag är kass på att blogga

Det blir verkligen uppehåll efter uppehåll, tyvärr. För jag vill egentligen blogga, men det blir inte av. Vill dokumentera det som händer och komma ihåg.

Vår gris Bentley blir 7 månader imorgon och jag fyller 23 år. Gammalt känns det som.
Om några minuter kommer tjejerna på "kalas". vi ska laga tacos och äta och ha trevligt. Sen får vi se om det blir utgång eller inte. jag är inte ett dugg sugen men man vet aldrig.

Annars, valpkursen är igång för fullt, eller snarare slut, söndagen den 17 är sista gången.

Nu plingar det på dörren.