Så går det när jag pluggar

Började ganska bra. sen tog jag en paus, och åkte med Robin till jägersro, sen till mataffärer och handlande, hemma igen två timmar seanre. men har i och för sig läst hela tiden. Hemma en stund sen iväg och hämta Hugo.

Lekte en del ute, skönt, och sen gick jag hem som vanligt. mamma mötte upp mig på vägen och tillsammans gick vi rundan i Bunkeflo, underbart. Hemma nu igen, Robin har precis förhört mig, jag kan ju :) Önskar av hela mitt hjäta att jag klarar tentan imorgon, annars är det inte alls kul.

Snart kommer Davy, lite massage och sen lyxfällan innan jag läser igenom allt en sista gång.

See ya later

Var tar dagarna över?

Är rätt off härifrån just nu, har en tenta imorgon valborg, som ska pluggas till samtidigt som jag jobbar mån-ons. är helt slut nu.. Fast det mesta sitter bra nu, vill bara ha den överstökad så att man kan slappna av imorgon kväll. Blir till att vara med caroline och robin och några fler i Pildamsparken, om det inte regnar!!

Ska sätta mig med böckerna snart igen, men kommer inte att köra timmar i streck, blir helt död.

Blir en promenad till och sen ska jag hämta Hugo i eftermiddag.
Förretsen, det är varmt ute, även om det är en massa moln på himlen ;)

Jag är inte sjuk!!

Underbart, har varit hos öron, nära hals doktorn nu och han sa att jag är frisk, det är okej, haha. Övertrevlig läkare, kollade halsen, lite irriterad i matstrupen som kan bero på ph värdet i maten mm. de gula klumparna är proteiner och hudavlagringar sa han. kan försvinna om man dricker mer. Äter oftare. skönt.

Gick en runda imorse, blev inget plugg tillsammans idag, så jag sitter här själv och filar lite på allt. Börjar sätta sig nu, bara vissa ord som krånglar, som Institutionell skillnad och intersektionalitet, vet ni vad det betyder??

Har ätit lunch, kör till jobb om cirka 70 minuter.

Vill städa undan, men tiden tillåter inte mig att göra det. Jobbigt!

OCH

nu är det bestämt, den 12 maj hämtar vi Bentley WIIIIEEEEEEEEEEEE!

En låååång dag!

Vaknade imorse vid halv nio, gick upp, stekte fisk, lyckades sätta handen på plattan, AJ!!! blev helt handikappad, kunde inte ducha, fixa och dona som planerat. Körde hem till Caroline (med bara en hand) och där har vi pluggat. Pluggade till kvart i ett ungefär, skönt och bra att få det lite klarare.

Körde sedan till jobb, har varit norrut idag, hemma vid tio igen :) helt slut, trött och pigg samtidigt. men men, imorgon ska jag till doktorn, öron, näsa hals. får se vad dom säger. mina gula klumpar har i alla fall blivit vita nu, usch!


Plugg a la caroline

Körde hem till caroline, skickade iväg hennes Robin och sen efter ett tag kom Nicole och Margarita. Har pluggat på bra, blir klarare för varje gång man låser, pratar om det :)
Hoppas till 190 % att tentan blir godkänd!

Snart är det sängdags.
god natt

Soliga söndag

Världens underbaraste väder ute :) solen skiner, varm och skönt. ja typ vår, även om det blåser kallt. Känns som om att man är besatt vid vädret. Vakande imorse, gick en runda, myste med Robin, sen gick vi ut och la oss i parken på en filt, pluggade, läste, vilade.

Resten av dagen har varit lite ångest, så himla fint väder ute, men ändå har man knappt varit där. Sitter på balkongen nu, bättre än ingenting, och om jag inte ska till Caroline ikväll blir det en lång runda.. Antingen själv eller med daniel, eller någon annan.

Imorgon är det turboplugg som gället, ska jobba också. Så nu får jag anstränga mig lite extra, även om allt känns bättre nu.

Bentley blir 7 veckor idag, bara 2,5 kvar tills vi hämtar honom-

Det soliga vädret idag...

Kan ju lova er det att imorse var det svinkallt och blåsigt. Ändå vakande jag strax efter sju, helt klarvaken. Låg kvar till åtta innan jag gick upp och pluggade lite.. Sen på med kläder, och cykla ner till hamnen. vi har sjösatt båten idag, jag, pappa och mamma, den flyter! sen blev det tt vi mastade på också.

Väl hemma igen (vid tolv) år jag frukost innan jag och Robin körde upp till stan, köpte faktiskt bara lite främer på Yves Rocher. Som var bra, men jag hae ställt in mig på att shoppa loss ordentligt! Körde inom Coop påvägen hem, handlade för gratispengar ;) alltid uppskattat.

Ätit kyckling med sallad och grönsaker i tortillasbröd.

Nu sitter jag hemma hos Liam, han har redan somnat, men gud vad stor han blivit :) Sitter här och roar mig ett tag till, sen ska jag plugga, tentan är ju nu på fredag!

När ska det sluta regna??

April lurar en hela tiden, har vi kommit fram till, till och emd tidiningen idag har sagt så. Igår var det sol och underbart, idag gråmulet och trist. Fast det står att det ska vara fint och varmt. vad ska man tro??

Jag har varit hemma och om masserat, sitter nu här, blev ingen runda imorse, pga regn. Ska nog plugga lite, städa undan och sen iväg till Hemglass och jobba.

Robin ser jag inte förrän inatt, tyvärr men förhoppningsvis ska vi till stan imorgon på tu man hand, trevligt. Faktiskt oerhört shoppingsugen nu!

Lektioner på tre timmar med endast 60 minuter aktiv föreläsning gillar vi!

Vaknade imorse, hann med en runda innan regnet öste ner. Tog sedan bussen in till stan och mötte upp med Caroline på vägen.. sen till skolan. femton minuter, sen paus och frågor, tillbaka 1,5 timmar senare, soft :)

robin hämtade upp mig efter skolan, är äntligen klar med mina sammanfattningar och texter till tentan på datorn. skönt! bara 33 sidor att plugga på ;)

har precis bastat och nu väntar vi på Lyxfällan :)

Imorgon, massage och sedan Hemglass.

Skolan är slut för dagen..

men ändå sitter man med skolan i händerna. Fick pratat med läraren idag, jag skrev visst för ytligt och inte tillräckligt djupa analyser, men det verkar som om att det blir tre kompfrågor istället för en helt ny tenta :S

Stannade kvar i skolan och pluggade lite, givande. och nu är jag hemma. Robin har fått sitt schema nu för sommaren, vår vecka i Bleking kan nog läggas åt sidan :S men på något sätt löser det sig, hoppas jag.
'
har bokat mig på mitt favoritpass i spinning till ikväll, inte helt peppad, och måste ta det lugnt fortfarande, men det blir nog bra att prova.

Skolan är slut för dagen..

men ändå sitter man med skolan i händerna. Fick pratat med läraren idag, jag skrev visst för ytligt och inte tillräckligt djupa analyser, men det verkar som om att det blir tre kompfrågor istället för en helt ny tenta :S

Stannade kvar i skolan och pluggade lite, givande. och nu är jag hemma. Robin har fått sitt schema nu för sommaren, vår vecka i Bleking kan nog läggas åt sidan :S men på något sätt löser det sig, hoppas jag.
'
har bokat mig på mitt favoritpass i spinning till ikväll, inte helt peppad, och måste ta det lugnt fortfarande, men det blir nog bra att prova.

Tidig morgon, ingen morgonpromenad

Var helt enkelt inte sugen.
kaoset ang tentan och allt annat har lägt sig en hel del. linnea kom igår och hämtade upp mig.vi tog en tripp till IKEA och svågertorp :)

Desperate igår kväll, annars rätt lugn. får dock spel på läraren, har skickat ett mail till henne ang tentan för hon har erbjudit olika tider, men hon har än så länge inte svarat/bekräftat. och det är om cirka en timme. Dåligt!

Annars bjuder dagen på skola 8-12, plugga med tjejerna efter och sen spinning ikväll :)

TRE veckor kvar till Bently

Tenta

Det gick visst inte så bra. Blev underkänd med 3 poäng, jäkla surt!! Men kan inte heller förstå vad det är som har blivit fel.. Så himla dålig tycker jag inte att den har varit.

Hoppas på ett möte imorgon med läraren, får se vad hon säger...

Annars, överlever väl. dock osäker på utbildningen!

Måndag kväll, uppdatering av Tui NA

Har det blivit idag. Först skola och sen Självhjälpsmöte i stan, och sen hämtade Davy mig och här hemma har han fått en omgång av Tui Na, ganska kul faktiskt :)

Skolan.. ja det funkar väl.. har galet ont i rumpan efter massagen imorse, ska bli skönt att sova bort den. Imorgon är jag ledig, har ändå en del att göra:

Biblioteket
Deklaration hämtas
Posta kläder
Hämta Dator
Plantagen
Plugga
Träffa Daniel

Massage!

har precis varit på Friskis och Svettis och fått massage av charlotte, underbart och väl behövt! verkligen. Var sten hård i sätesmusklerna, skulderbaldspartierna och längsmed ryggraden. Känner mig helt bakfull nu, haha.

Sol idag igen.. Ska in till skolan om en timme, blir att ta bussen idag faktiskt, går mellan 13-17 och ska sen direkt till Självhjälpsmötet i stan klockan 18-20. Hemma vid halv nio skulle jag tro :S men men. Ledig imorgon i alla fall ;) om jag inte blir Hemglassad.


Igår blev det ingen uppdatering, men det blev en slappedag delux. sov, myste, bastade tillsammans innan vi stack till Robins föräldrar för lite grillning. Hemma vid åtta igen, jag somnade till Superbad!

idag är det bara 23 dagar kvar tills vi får hem Bently :)

Thaimat

Blev middagen idag, gott som bara den. och hemmagjord med en massa kyckling och grönsaker. Åt till filmen UP, så söt film, haha

Innan idag, en lugn dag, har pluggat lite.. Stack till Friskis och tränade ;) det går! Sprang 20 minuter och gick 10 där imellan. sen lite mage, armar, rygg och stretching. och det gick bra, utan något ont efteråt!

Kanske blir det Elin ikväll, får se var kvällen tar vägen. Robin ska jobba inatt, halv elva till tre.

My car made it!

Underbart, min bil klarade besiktningen :)
Var uppe kvart i åtta, körde till Bunkeflo där dom fixade avgasröret, gratis denna gången också, tack så mycket :)

Körde hem, åt frukost, väckte Robin och körde iväg till Besiktingen, gubben där sa att det såg mycket bra ut ;) Gjorde sedan några ärrenden innan vi körde hem. Hem och vända.. Nu är jag i Bunkeflostrand, är helt slut, har fixat med bilen. på två timmar och 45 minuter har jag hunnit med...

Använda Cleaner på bilen
Tvätta bilen
Damsugat, städad, torkat och ryst mattorna inuti.
Vaxat bilen
tvättat sätena.

Ja usch vad det tar tid, men värt var det, klart bilen förtjänar det när den gick igenom Besiktingen.

Vädret, underbart, så klart  :)



Effektivt pluggande!

Cyklade till skolan imorse en timme tidigare än vad som behövts. solade med nicole på baksidan istället :) lektionen var bra, handlade om genus, feminism och det kopplat till synen på vårdtäkt mm.

Sen gick jag, Nicole, Caroline och Margarita ut igen, satte oss ner och njöt av solen. Mums! pluggade i cirka två timmar innan vi gick hem. jag cyklade hem, möter Robin i dörren, kör och handlar, märker att mitt avgasrör har hoppas loss igen!!! Kör i ilfart ut till Bunkeflo och åter dom titta på det. fick en tid imorgon bitti klockan åtta, tur det!

Ska besiktiga bilen imorgon halv elva så innan dess får det gärna vara fixat :)

Hem igen, Tacos blev det ikväll, gott. Typ enda middagen tillsammans med Robin denna veckan.. Tur att man lever tillsammans, annars hade vi aldrig träffats!.

Fick en tvättid nu ikväll, så blir vi av med lite tvätt också. Snart börjar Lyxfällan och kvällen går mot sitt slut.

Grattis Sussie, snart en äkta BK are ;) glad för din skull.

Snart är det god natt

Men tänkte uppdatera er lite innan dess. Dagen har flutit på, jag har städat, pluggat helt galet, tittat på gilmore girls, tagit emot en leverans på ett paket smör som jag ska prova i någon vecka och sen skriva om... efter det har jag bakt pannkakor till Robin, hämtat Hugo på dagis, gått hem och sen en runda med mamma, kört upp til Johanna och Marcus och deras lilla chihuahua Kenzo, översöt.. Kört hem, sett på när Robin satt upp hatthyllan, så fint det har blivit :) , sen har jag ätit, kollat på Anna Anka och sen Andra Avenyn.

Det blev alltså en dag idag också..

Håller tummarna för dig Sussie, vet att du kan! Tror på dig..

Ingen skola idag heller

Gårdagen gick bra. Hugo och jag lekte utomhus ett tag och väl inne ritade vi bara. Stressade sedan till Lund. Jobbade, allt kändes oerhört segt, men det gick Fick däremot huvudvärk, som fortfarande sitter i!

Har inte gått till skolan idag, är trött och som sagt, med huvudvärk. Idag ska jag plugga, städa och laga mat, innan jag hämtar Hugo. Sen lugnar det ner sig. Imorgon blir skolan och plugg med Caroline och Nicole, Fredag ledig med besiktning av bilen.

Underbart väder ute :) verkligen.

Fullt show

Ingen uppdatering igår, hann helt enkelt inte.

Cyklade in till skolan för att möta upp med Nicole och Caroline, låg på baksidan och solade och pratade i 1,5 timmar innan föreläsningen började. Mycket mysigt... Föreläsningen var helt okej, tiden gick relativt fort men med tanke på att han är så intensiv blir det så mycket...

Stressade hem på cykeln, helt slut när jag kom hem. Åt lite kålpudding och sen kom Sofia och Zoran. Körde ner till Trelleborg, jobbade, hemma igen halv ett inatt...

Idag har jag varit ute och cyklat, cirka 7 km, sen har jag inte kommit längre. Ska hämta Hugo fyra och sen direkt till Lund och jobba inatt också. Men någonting måste jag nog hinna med imellan :)

Fick nya foton på Bently igår, så söt han är :)


Solnedgång och stranden

Blev ingen träff med Elin, båda var för trötta för det. Istället blev det mys framför tv:n för att sedan köra ner till Sibbarp, stranden. Robin och jag gick ne liten sväng och sen ner på bryggorna. Jag blir så ställd. Varje gång jag kommer inärheten av havet blev jag som förvandlad. Inget annat existerar, allt är så underbart och perfekt Jag vill bara vara där!!!

Mys nu ikväll också, Robin tog min hand vid ett tillfälle och bara tittade och sen sa han, "sandra vill du"... och jag började gråta, och sa "du kan ju inte.." och han skrattade och sa, "tror du verkligen jag skulle fråga på ett så här dåligt sätt".. haha. rätt komiskt, men som jag reagerar, kanske pga att mensen kom idag.


Blir nog inget Stockholm den 7-9 maj. Marie måste jobba på fredagen och att vara i stockholm för bara en natt är lite väl dyrt. Så tyvärr. Men det kommer fler tillfällen.

Ska titta på lite olika klipp nu. sen sova. Imorgon går jag in i fasen, en jobbig vecka. hha

Söndag, IKEA och slapp

Ska sätta mig ett tag med böckerna också, men viljan finns inte riktigt där. Eventuellt blir det till att träffa Elin istället.

Gick imorse, sen körde Robin och jag till Svågertorp, IKEA, Djuraffären och Biltema. Köpte äntligen en Hatthylla på IKEA för 199 kronor, fynd, Wiieee. underskatta aldrig fyndhörnan.

Har också varit på en lägenhetsvisning med Linnea, kul det var, jag kommer ihåg allt man skulle kolla och fråga efter när jag och Robin letade så det gick av bara farten.

Har början till huvudvärk just nu, mindre kul. Får se vad dagen erbjuder med andra ord.

En lång dag

Har spenderats på Rosengård Centrum idrottsklubb. Vi var där klockan tolv, mötte upp med Caroline, och Efter många om och men hade Robin sina matcher vid klockan 5. Tur att Davy kört innan.
Gick bra för Robin, 4 av 5 vunna, en oavgjord.

Väl hemma igen åt vi middag och sen har vi bara slappat framför Tv:n. pallar inte något mer, verkligen inte :S

Nu väntar sängen :) äntligen

Underbara morgon

Vaknade till ljuset av fullt solsken så det var bara att gå upp och ta på kläderna och traska ut :) Gick ner till Småbåtshamnen för att se om pappa var där, men nej. Men när jag gick där så blev jag så fruktansvärt sugen på att segla, återuppleva alla somrar i Blekinge skärgård, allt som har med havslivet/segling att göra. Jag luktade på tången (inte ordagrant) och ett sådant liv fylldes i mig. Helt fantastiskt!

Jag är uppväxt med havet och kommer alltid att behöva det!

Traskade sedan hemåt, en drygt timmes lång runda blev det. Nu sitter jag här nyduschad och nyäten. Halv tolv hämtar Robins pappa mig och så åker vi tillsammans till tävlingen.

Nicole följer också med, kul :)

Ingen ljud från mig här än så länge

För det har gått i ett hela dagen!
Vaknade gick upp och körde direkt ut till Klagshamn och Hugo. Passade honom mellan 8.30-13.30..Fortsatte sedan hem och ringde försäkringsbolag, sen blev det till att gå över till Elin där jag spenderat de senaste två timmarna. och nu sitter jag här och väntar på att laxen i ugnen ska bli klar.

Skulle egentligen har jobbat på Hemglass idag, men det har känts för mycket i bröstet idag, så jag valde att inte jobba. Lite surt då jag behöver pengar, men det kommer fler tillfällen :)

R, Robin, och Davy är och tränar nu, ska käka tillsammans senare ikväll så jag antar att jag drar mig undan eller bara går ut och går, himla skönt ibland. Kanske får jag Linnea med mig, hm. tål att tänkas på!

Imorgon har pågarna Match

JAG KAN TRÄNA!!!

Underbart!

Tränade dock löjligt enkelt, men herregud, strunt samma. jag kan utan att krevera av smärta. Gick bara på bandet, först tio minuter sen sprang jag 30 sek, gick 1,5 min upp till 20 minuter och sen sprang jag en minut, gick 2, upp till 30. Sen slutade jag, och än så länge känns det fortfarande superbra!


Längtan efter våren är stor

I och för sig är fotot taget för cirka en månad sedan, men ändå I och för sig taget för cirka en månad sedan men ändå ;)

Idag tog jag ledigt

Vaknade imorse efter att ha sovit tio timmar :) Underbart, tog en kortkort runda imorse för att jag planerade att cykla in till skolan. Men när jag kom hem tappade jag allt. Hade verkligen ingen lust alls att gå till skolan idag.. Så efter 35 minuters velande stannade jag hemma. Väldigt skönt.

Jag har varit på Willys och handlat, och sen pluggat,, lite ;)

Ska ha självhjälpsgruppen ikväll, inte supersugen men det ska bli kul ändå, det brukar det alltid bli :)

Ska nog cykla ner till Friskis snart och provträna lite, har känts helt Ok i bröstet nu de senaste dagarna, tack och lov.

FÖRRESTEN

BEHÖVER HJÄLP MED DESIGN, HUR GÖR MAN!!!

En känslomässig dag

Har det blivit, har pendlat upp och ner hela tiden, gråtit och inte gråtit, men nu känns det bättre.

Lång lektion idag med en massa klydd som jag inte förstod till hundra.. Och när jag kom hem hade R lagat middag till mig och förberett Wizards of the waverly place till oss, så snällt :)

Jag vill vara med dig R, hoppas du förstår det, känns lite ansträngt just nu bara, inom ett visst område.

Sitter här och kollar Tradera på mina auktioner som gick ut idag, hur dåligt som helst men men...

Ikväll är det Andra Avenyn och sova ut kväll :)

Kleenex näsdukar

Det har jag delat ut idag, tillsammans med Metro. Var inte alls jobbsugen igår kväll. Sov mellan 17.00-19.00 och sen tittade jag och R på deserate housewifes, och sen somnade jag igen och vaknade 6 imorse.. Men det har gått bra. Superfint väder, solen skiner och det är lite varmt  ute till och med :)

Har nu ätit frukost, och ska sen till skolan. Måste inom biblioteket också och lämna tillbaka lite tidningar som skulle ha lämnats igår.. surt!

Annars, det flyter på, längtar så mycket efter vår lilla kille nu bara!

Halvvägs

Klockan är snart två och så fort R kommer innanför dörren ska vi till banken och prata om lån och räntor. Äntligen!

Sitter här och käkar en grov scones från Espresso house, jag Nicole och Caroline gick en sväng i stan efter skolan, som faktiskt var lite intressant idag. Roade mig dock med att räkna hur mnga gånger vår lärare säger " Det ska vi återkomma till senare" under hela dagen.. 68 gånger på tre timmar!!!! Herregud vad han måste variera sig fort!

Finns bilder på vår älskling och hans syskon på kennel hemsidan. Lägger upp den här. Fotot är taget av Dan.

 Undrar vilken som är vår kille, pinsamt nog känner jag inte igen honom. MEn kan utesluta den med det vita bröstet. Tror att det är han längst fram, men frågan består.. haha

Idag vill jag inte gå upp

Men jag måste, min runda imorse blev runt kvarteret = inte alls långt. Men när klockan ringde tjugo i sju var jag mer drogad än vid liv, och bara tanken på att sitta i fyra timmar och lyssna på Mr ska berätta allt på så kort till som möjligt... Nej usch!


Blev i alla fall en härlig runda igår kväll med Linnea och Eddie, 1,5 timmar nere på Ribban, SKÖNT

fyra maskiner tvättade

Så skönt att få undan all tvätt som låg och skräpade, lyckades tyvärr förstöra en av Rs tröjor som ABSOLUT inte skulle torktumlas.

Har varit på ÖB en sväng. Köpte en "ta med överallt" vattenskål till Bently. Skulle beställa den online, men nu fick vi den mycket fortare.

Annars, ja.. vi har kollat på film och ätit nudlar med kalkonbitar i, inte världens godaste, men helt okej.
Ska snart ut en sväng med Linnea och Eddie. Trevligt

Regn ljuva regn

Fast nu räcker det. Vädret var ju så fint och skönt imorse när jag var ute, men nu ösregnar det ju :( inte alls kul. Ska börja tvätta snart, och sen vet jag inte...Kanske basta idag igen, det är ju himla nimt att kunna gå ner när man vill :)

Pratade med Sussie igår, saknar min syster.. Hoppas hon får jobba vidare på Bakken! Håller tummarna till max.

Alice i Underlandet

Har precis kommit hem efter att ha sett Alice i Underlandet på 3D bio. En väldigt bra film och med Johnny Depp :) man blir som ett litet barn.

Innan dess spenderade jag och R cirka 1,5 timmar i bastun här nere, väldigt skönt.

Nu blir den en myskväll, pallar inte med så mycket mer.
Sista lediga dagen imorgon, blir nog till att plugga lite... och tvätta.

Uppe med tuppen, klockan 6 (Oh, till och med tidigare är tuppen)

Varför? jo för att jag har sovit på Naffentorp med Linnea inatt. Alltid lika kul.

Men innan dess var jag hos min faster, fick Reiki, man jbbar med energier i kroppen. Hon kände mycket  över bröstet så det är rätt spännande Men det känns faktiskt mycket bättre nu, så skönt! Sen körde vi till Bunkelofstrand.

Middag, varmrökt lax, mums, och sen panna cotta till efterrätt, Helt okej, lite för mycket för min smak. R körde vid sex, för jobb. Jag stannade kvar med mamma och pappa till strax över åtta innan jag körde ut till naffentorp.

Fodrade alla hästar, jag lyckas spilla blöt havrekli över mig, såg ut som spyor :S Lekte med hunden, tittade lägenheter och diskuterade alla underbara älskade teefonbolag... Ah helt galet som dom kan krångla till det ibland.

Var uppe sex imorse, fodrade och sen körde vi till Bunkeflo igen, linnea gick till jobb. jag hoppade på pappa som fyller år :) fick present och sen körde jag hem.. Har sedan sovit fram till nu, kvart över tio. Skönt.

Killen ovanpå borrar igen, idag låter det som om att han ska gå igenom taket, galet!! till och med grannar från andra trappingången ringde på och frågade vad som händer... haha

ÖSREGN UTE!

Påskafton

Påsken är här, och den kommer med fint väder :) så härligt. Sovit rätt dåligt inatt, Leon har spökat omkring en hel del. Och sen kom R hem vid fyra inatt, vaknade då också.

Ingrid har precis hämtat upp Leon och jag har ätit frukost. Dagens schema:

Hem till min faster för lite reiki
Vidare hem till mina föräldrar för Kalas och påskfirande
Vänta på Linnea
Till Naffentorp, sover där inatt.

Så sätt igång :)

Långa fredagen börjar gå mot sitt slut

Här sitter jag med Leon, ihopkurad bredvid mig, en galen energiknippe, det är vad han är :)
Gick bra på jobb, klar vid nio, så det var skönt, och att det nu är ljust ute så länge, underbart!

R har stuckit iväg till jobb, 16 års disko, hhaa..

Och sen har vi fått nya foton på Bently, så fin han har blivit :) Längtar snart ihjäl mig.
God Natt

Skratta eller gråta, orkar inte mer

Hann starta datorn imorse, sen slutade den ladda, kul!! filmade hela alltet och sen körde jag och R in till Expert IGEN, och nu är den inlämnad på reklamation. Han i affären kände igen oss och sa att om serviceföretaget inte godkänner löser dom det ändå.. Ja det hoppas jag verkligen, pallar inte mer nu! det räcker.. Allt piss började i december, nu är det april!! Hallååå. gör datorer som fungerar istället för att hålla in på småsaker.

Nu ska jag snart till jobb.

Långfredag!

Så då antar jag att dagen är extra lång, massor av tid till sitt eget förfogande ;) om det ändå vore så väl. Har varit ute och gått nu imorse, och har dagen fri fram tills jag ska iväg till jobb. Hemglass - Ribban, extra pengar för röd dag :)

Första April var det ju igår, tänkte på det från och till, men lurade ingen. min kära pappa försökte men lyckades inte, hahaa.

Ikväll direkt efter jobb kör jag hem till mamma och pappa och hämtar upp Leon, Karlssons hund, han ska vara här inatt, så trevligt med lite sällskap då R ska stå vakt på 16 års disko i stan,..

Wiiiee!

Min dator är tillbaka, underbart. Hoppas nu verkligen att den fungerar som den ska, laddar som den ska och inte ställer till med en massa klydd, det orkar jag inte med nu.

På söndag blir vår lilla knös fyra veckor gammal, titta här, så söt han var när han bara var 4 dagar gammal :)
Längtar snart ihjäl mig.


Nu lagas det Quiche

Och det ska bli gott att smaka :) Dagen har varit helt okej än så länge. Vaknade vid nio när R stack, ute och gick en runda, sen körde jag och handlade, har fyllt på ordentligt nu, härligt. Och äntligen har jag köpt mina köttbullar ;)

Myst med R som kom hem tidigt idag.

Lagar jus nu Quiche, två uppsättningar så att vi har för frysen sen :)
Ikväll blir det nog lite pluggande och såklart Lyxfällan.