TRISSLOTTER

Just nu finns det ett supererbjudande för gratis trisslotter. Om man nu råkar ha turen i spel och lotteri så ska man absolut satsa. Jag är väl den som vinner lite då och då, men max 75 kronor. En gång har jag vunnit 150 kronor.. När kommer storvinsten, kan man undra.

Det hade i alla fall inte varit speciellt dumt att råka vara den lyckliga som vinner en vacker dag. Tankarna springer iväg om vad jag skulle göra för pengarna, farligt ;)

I alla fall, såhär går du tillväga.

Gå in på följande sida:

http://www.skraplotter.com/gratis-skraplott/

följ instruktionerna, och håll tummarna, lycka till

Med start klockan 06.00 imorse.

Där började min dag, eller för att vara exakt så var det 05.53. Blev inringd igår eftermiddag till att sampla idag, 7-10. Kattmat från Purina, gick himla bra och det var inte alls lika som jag tänkt mig, var ju ett tag sen jag jobbade där, och likaså de tidiga mornarna.

Hem och vände, in till stan igen till skolan, träffade NICOLE OCH CAROLINE, nicole har jag inte sett sen maj, så det var kul. Vi printade ut alla papper vi behöver inför skolstart imorgon och sedan gick vi och köpte lagboken, herregud, 3000 sidor i tunna tunna papper, 670 kronor. hoppas det blir värt det.
Sedan vidare in till stan, en fika och sen hem till lägenheten. Köket och toaletten är klart, jättefint blev det, dock lite strul med en mutter som läckte lite.

Lagade middag till sambon, åt och sen tog vi en liten längre runda med hundarna. Bentley passade på att bada, bara hoppade i helt galet, så glad han blir av att bada den grisen :)

Om en timme är det fångarna på fortet som ska ses. och imorgon är det SKOLSTART

Litteratur, hus och skolstart

Ja det är fullt upp just nu. Skolan börjar om två dagar, litteratur ska fixas, bland annat Sveriges rikes lagbok som jag gärna vill ha till på torsdag senast. Men den kostar ju en del också, tyvärr, fast samtidigt är det en bok jag kan spara på :)

Vi har nu flyttat ut till huset och hundarna, tre hundar är många fler än en hund. Lite skillnad är det men kul också. Härliga promenader i härlig miljö, toppen. ska bo här till den 17 september, och just nu fixar vi till vår lägenhet lite, så fin den kommer att vara sen när vi flyttar in igen :)

Har fortfarande ont i bröstet, snart en vecka sedan, pappa undra om jag skulle till doktorn, men i och med att jag också har ont i rumpan fortfarande avvaktar jag ett tag till.  Ska prova spinna ikväll och se om det går bra. kan hoppas i alla fall.

Var inne i stan hos Manpower idag ang inventeringsjobbet, gick bra, dom ville bara kolla upp lite, annars har jag fått jobbet och kontrakt skrives snarast då arbetet börjar inom kort. SKÖNT!


Världens bästa Bentley

Han har varit en stjärna idag, helt underbar och superduktig. vi gjorde debut idag på burlövs brukshundsklubb, en inofficiell utställning, kul :) Bentley fick ett HP pris och tävla sedan med en tik från samma kennel, skiljer bara tio dagar mellan dem.. Bentley "förlorade" för att han har vuxit från valpkroppen och är lite oproportionerlig nu, men han fick himla mycket bra beröm. Han blev i övrigt BÄST I MOTSATT KÖN :)
Sen åker vi hem.

Iväg till Svågertorp. har äntligen köpt en ny diskbänk och ett toalettskåp och ny vask, underbart. nu ska vi bara stäönga av vattnet för att kunna koppla in allt.

Kvällen blir lugn. imorgon flyttar vi till Sibbarp



Ont i halsen, mormor besök, packning och regn

En sammanfattning av denna tisdag. Började med halsont igår morse, jobbade ändå (extratur, gick väl helt okej). Men när jag kom hem gjorde det ännu mer ont. Blev en slappekväll med Robin och Bentley. Vaknade idag upp med ännu mer halsont. Regnet öser ner, börjar bli en del på sina ställen. Inget jobb idag, vill inte bli sämre i halsen inför resan imorgon, hoppas det avtar. Men det är det vanliga, med klumpar och gojs, mums.

Körde in till sjukhuset och hälsade på mormor, Hon ser mycket friskare ut nu, rosenröd om kinderna och pratar mycket bättre. Eventuellt blir det att hon får åka hem några dagar nu i väntan på undersökningen. (det var inte bekräftat att det är en tumör, bara snack :S så jag håller tummarna att det inte är det heller).

Ska packa klart nu hade jag tänkt. och sen ska vi städa undan och göra helt fint i lägenheten så att vi har något härligt att komma hem till. Inte kul att lämna Bentley alls förretsen, han är ju vår lilla gris.

Grattis elin på födelsedagen.

Så himla mycket skit som roterar

Ja verkligen, bara en massa skitsnack om allt och alla, hela tiden. pallar inte med det, speciellt inte om man står i mitten.
Middag igår på TGI Fridays med Robin och alla andra, Elin hade avslutningsfest/födelsedagsfest. Cirka 17 stycken, väldigt svårt att umgås i en restaurang, känns som om att det inte blir på riktigt då. Sen att vi själva skullle betala allt blev lite bakslag. Inte billigt och inför en utgång är det alldeles för dyrt. Blev en middag - sallad och sen delade jag och Robin på en pigelin, gott :)

Och så klart blir det massa snack om allt och alla. Är faktiskt lite besviken på Elin, tycker hon svänger lite för mycket just nu..

Aja, idag, ny dag, två dagar kvar till Turkiet, jätteskönt Längtar så mycket nu. Fast inte att vara ifrån Bentley och familjen och såklart mormor (som dom har hittat en tumör i lungan på, ska kolla upp den mer på onsdag).

Har varit ute och traskat nu imorse, satt igång tre tvättmaskiner och sitter nu och tittar på Gilmore Girls. Ska köra ut till bunkeflo sen och hämta Bentley :)

MORMOR

Hälsade på mormor idag på sjukhuset. Hon är för underbar. Började gråta så fort jag kom in och kramade om mig. Vi har pratat, skrattat, haft kul, tänkt på olika minnen osv. Hon kommer att bli bra, det kan jag lova :) :) :)
Underbart. Tycker att hon går mycket bättre redan (nu vet jag inte hur det var innan men ändå) och läkaren hade varit inne och sagt att hon fått en liten liten stroke.. Otur, men så envis som hon är kommer hon att komma tillbaka :)

Tänker på dig hela tiden mormor.

Redan torsdag - vad håller läkarna på med?

Ja tiden går fort. Mormor är kvar på sjukhuset men har flyttat ifrån akuten till någon annan stans. Ska förhoppningsvis köra in och säga hej, om mamma nu får tag på min morbror som är där med henne. har ingen aning om var hon ligger.

Sen blir det jobb, Skurup för hela slanten, skönt att det snart är fredag och HELG!
Hundens dag är det nere på Ribban hela helgen, ska ta med mig Bentley ner och gå lite med Linnea bland annat.

32 arbetstimmar kvar, wiiee

Redan torsdag - vad håller läkarna på med?

Ja tiden går fort. Mormor är kvar på sjukhuset men har flyttat ifrån akuten till någon annan stans. Ska förhoppningsvis köra in och säga hej, om mamma nu får tag på min morbror som är där med henne. har ingen aning om var hon ligger.

Sen blir det jobb, Skurup för hela slanten, skönt att det snart är fredag och HELG!
Hundens dag är det nere på Ribban hela helgen, ska ta med mig Bentley ner och gå lite med Linnea bland annat.

32 arbetstimmar kvar, wiiee

Nej!!!!

Livet är inte rättvist.

Håller alla tummar och tår som går för dig mormor! Hoppas läkarna hittar vad som är fel. Vi vill inte förlora dig, hoppas du vet det!

Älskar dig mormor
Puss och kram

Ändrade planer

Regnet kom, ingen powerwalk i Pildammsparken, men istället en massa walking inne på Mobilia med Therese. Köpte lite smått och gott. Inget med Elin heller verkar det som.

Ätit soppa idag igen, inte speciellt motiverad till att sätta mig i glassbilen idag, men som tur är är turen rätt kort idag, och på hemmaplan, skönt!

40 arbetstimmar kvar!

Ska det regna idag??

den eviga frågan.. jag har i alla fall fullt upp. Ska träffa Therese om 45 minuter för en powerwalk i Pildammsparken, sedan blir det träning med syrran och sen efter det ska jag nog träffa Elin, vi får se var timmarna försvinner. Jag ska dessutom laga mat, äta den, fixa inför jobb, underhålla Bentley och annat smått och gott står också på listan.


Bland annat att packa, vi åker ju om en vecka!!! har inte haft tid att tänka på resan, så slog det mig imorse att det bara är en vecka kvar. usch, fast underbart :) och stressigt, måste packa allt och fixa sådant som behövs i kombination med jobb.

Har presterat bra på jobb nu både i måndags och igår, himla kul :) I kombination med att jag har börjat träna mer nu.. känns i hela kroppen. Nu behövs bara lite bruna ben och soldränkta kinder :)


Regnet öser ner

Har gjort det hela dagen, men bara för det är jag inte sysslolös. Kom hem imore halv fem efter att jag hämtat mamma och pappa. Somnade direkt med ett GODKÄNT på omtentan i tankarna, underbart :) :) :) äntligen kunna lägga det bakom sig..

Vaknade och körde hem till mamma och pappa, mys, prat och skratt med hela familjen. Min mobil krångla med alarmet men det har nu löst sig.
Har precis fått ett nytt barnvaktsjobb. Tre flickor, bor i princip över gatan, hämtas lite då och då, toppen.

Ska inom någon timmes tid hem till Caroline och Robin för att käka middag tillsammans. Innan dess ska jag njuta av dagen, det lilla lediga som återstår, posta iväg mina skor jag sålt och längta efter mina nya jag precis beställt.


Mitt i natten inlägg

Klockan är 03.00 och jag ska snart köra iväg till svågertorp och hämta mamma och pappa från tåget. flyger blev försenat och dom missade 02.16 tåget.. Ska bli kul att träffa dom nu.

Haft en toppendag idag, tagit slut helt fort. Har umgåtts med Sussie hela dagen, vi har gått en sväng, träffat Julia och John och sedan lagat middag ihop och ätit, robin också. Sen körde jag henne till Bunkeflo för att ta den andra bilen.

Fick en sådan konstig känsla, hela illamående och spyfärdig, vet inte alls vad det var. men har lugnat sig helt nu.. Och nej, jag kan inte vara gravid, mensen slutade nu i fredags!

Söndag - ska på barnvaktsmöte 14.00, sen är dagen öppen för förslag. vill träffa mamma och pappa, så jag antar att det blir av

fredagens glädje och helgens välkommnande

Ja det gick verkligen toppen på jobb igår, bara en massa trevliga kunder och bra väder, toppen. Har bara 7 dagar kvar att jobba nu innan det är semestertider (verkligen på tiden).

Idag, lördag, gått en lång runda med Bentley, duktig har han varit, släppte honom nere i parken och busade lite, sen stack han iväg 50 m ungefär, rullade sig och sen efter två minuter kom han kutandes tillbaka, underbart att slippa jaga honom..

Får se vad dagen har att ge idag, ska självklart träffa Sussie, eventuellt utflykt med Robin och sen sa han något om att hans bror och flickvän skulle komma över. Kvällen är antingen fullbokad eller tom, hihi, vi får se..

Bästa av allt, MAMMA OCH PAPPA kommer hem!
Äntligen har jag min familj på svenska marker...

FREDAG är här!!

som betyder att Sussie kommer hem, det är dagen innan helg och jag har fått massor gjort, i alla fall en del.

Varit på friskis och tränat, lite slut idag som i måndags, körde igenom hela kroppen och lite till. Chansade sedan på att hitta en tvätttid, som det fanns! så nu tvättas alla våra tillhörigheter (av tygkvalité), underbart :)

sticker till jobb om cirka två timmar, innan dess hoppas jag på att kunna städa undan här ordentligt, om inget annat kommer ivägen.

Blev förretsten uppringd av en mamma som söker barnvakt. Barnen går i skolan här över gatan och bor 500 meter härifrån ungefär. ska dit på söndag och träffa dom, så får vi se vad som sker efter det.

Nu tvätt a la tvätt

Snart fredag

Dagen har flutit på. Vaknade med en hemsk huvudvärk så jag har inte jobbat idag. Men planerar att jobba imorgon igen :)

Blev förfrågad till att passa Liam nu ikväll, varför inte, min lilla bebis har precis fyllt 1 år, herregud vad tiden bara försvinner, inte längesen jag passade honom för första gången tre veckor gammal!!

Har tränat lite med Bentley och Linnea idag, gick verkligen toppen. Vi provade lite agility, Bentley sprang genom tunneln, hoppade hinder och gick upp för en trappliknande figur. Och sen lite lydnad, gick toppen...
För igår kväll fick Bentley ett jäkla rus. Sista kisserundan, kaniner är mycket roligare, så han stack, tog min 40 minuter att få in honom. Väldigt fustrerande men får tänka att han är en liten etrig tonåring ;)


Sussie kommer hem imorgon :) hoppas på en myskväll efter jobb. och sen kommer mamma och pappa på lördag natt, kanske kan familjen Sundin samlas :)

Nu är jag glad!

Efter att jag skrivit inlägget igår ringde dom från Expert. Hon hade fått in en helt ny dator till mig, en svart hp, inte i samma serie som jag hade men den är helt okej ändå, till och med bättre än den andra. Äntligen!!!

Robin följde med mig, trots att jag väckte honom "mitt i natten" för hans del. Tacksam.

Jobb igår gick bra, bättre än förväntat, pratade med min chef och att jag tyckte det gick piss rent ut sagt, och sen kändes det bättre, fick bra försäljning på turen som egentligen ska vara kass.

Och idag, nu har jag en ny dator, en ny ipod och såklart en telefon som krånglar. Har hållt på till och från nu, så idag fick det vara nog. har köpt en samsung touch telefon, verkar än så länge bra, ska bara vänja mig vid den ;)

Sticker till jobb om en halvtimme. Ska ta tag i designen på denna sidan också, helt katastrof just nu.


Pildammsparken!

Efter att ha vaknat helt utvilad imorse, varit ute med Bentley och ätit frukost kom tröttheten tillbaka.. Satt i ingenmansland och fumlade tills Therese tog tag i oss båda :) körde till pildammsparken och gick 1,5 varv runt. Himla skönt och alltid lika kul att prata av sig. Nu när hon och Danne har förlovat sig också, gud vad kul. jag vill också förlova mig med min lilla prins.

Kör till jobb om 1,5 timmar ungefär, tråkig tur väntas idag med 0 att göra hela dagen. inte alls kul :( ska prata med chefen också idag, om allt och inget, känns inte bra, varken mot mig eller mot företaget.

Annars:

- Turkiet om 15 dagar
- träning igång igen, både med mig och Mr Bentley (utställning)
- Min dator har äntligen lämnats in för att stanna, en ny väntas inom kort.
- saknar min familj som alla lämnat landet just nu, tur jag har Robin.
- 8 dagars jobb återstår sen börjar skolan, vet dock inte om det ska bli kul eller inte :(