Äntligen Fredag, och jag har fyndat igen

Ja så går det när man släpper mig och Linnea lösa på IKEA en förmiddag. Fyndade ett helt sett med tallrikar, stora och små och sen skålar till det, 18 stycken för 129 kronor istället för 249!!! FYND!

Vidare till skolan, väldigt intresant lektion idag med både familjerätt, arvsrätt och lite till. MEn det är skönt med helg, blir rätt maffiga lektioner.

Hälsade på mormor en sväng, nu är jag hemma igen, helt på riktigt. Har förresten hittat något coolt ;) Kolla in denna sidan:
http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136_139&products_id=2516&language=SV

Översoft!


Dumma dumma Bentley

När jag kom hem från skolan fick jag veta av Robin att Bentley hittat någon kaninrelaterat nere i Hammarspark och sprungit iväg med det, på hans speciellt bus sätt, då han varken hör eller ser något. Och inte nog med det hade han rusat över vägarna, och sekunden senare hade det kört förbi bilar och lastbilar!!!!! han struntade fullständigt i vad Robin sa och kutade hela biten hem, galet!!! han var alltså sekunder från att kunna ha blivit pannkaka, dumma hund.

Sen hade han visst också skrikit till helt tokigt, en loppa från de döda kaninerna, (uuuee) hade visst bitit honom i rumpan och han hade fått panik, stackaren, men nu är loppan borta, och bentley är nybadad.

Är så fustrerande när han inte lyssnar, vet inte hur vi ska få ordning på det med honom. hoppas på lite tips nästa tisdag du valpkursen börjar.

Annars, EN LÅÅÅÅÅNG dag i skolan, mycket information och mycket av allt annat också. Skönt att komma hem och duscha. Var inom i lägenheten också, så fint det var :) Stolt över min prins.

Körde ut till utsiktsplatsen och plockade lite Havtorn också. trevligt mys med min pojkvän.
Kvällen blir slapp framför tv:n.

Tidig morgon

Skulle egentligen gå upp nu halv nio, men jag vaknade tjugo över sju och tänkte, varför inte.. Blev en härlig (jobbig) runda med hundarna nere på Sibbarp, skönt att komma ut i alla fall. Och nu en portion gröt som vanligt. Idag är det skolan mellan 10-17 med 1 timmes lunch.

Nej, nu måste jag underhålla Bentley innan han river hela stället.
Hörs sen!

Dag nummer 1 är avklarad

Faktiskt helt okej, mycket information men jag tycker det är kul, i alla fall att få all info och sedan skriva upp och planera allt, att genomföra kanske inte är lika kul..
Ska i alla fall läsa familjerätt nu, och sedan arbetsrätt och straffrätt tror jag det var.
TENTA om en månad, wiiiee.

Robin retas med mig, vägrar säga vad han gjort i lägenheten idag, jag vill veta!!!!!!!!!!!!!! har i och för sig inget som hindrar mig att åka dit och kolla, men ändå.

Har fortfarande ont i "bröstet" eller var det nu gör ont. Hoppas det försvinner snart, börjar bli lite jobbigt nu, haft det i 8 dagar.

Kom i grupp nummer 2 förretsen, toppen!

Nu blir det en promenad med Daniel, härligt sommarkväll, eller vi kanske ska säga höstkväll.

IKEA Igen

ja gillar man IKEA så gör man. Men egentligen skulle vi till K rauta och fixa det som krångla i köket igår. Men dom skickade oss vidare till IKEA där vi fyndade lite nya glas, en glasskål, en skåpsdörr till expedit och en snygg hylla för 99 kronor som egentligen skulle kosta 499, toppen!!!

Skulle med Robin hem och fixa men det drog ut på tiden lite där inne så han lämnade av mig i huset och jag ska snart göra mig redo för skolstart. Går mellan 14.15-17.00 idag, skönt. Imorgon däremot är det 10-17, inte alls lika kul.


Fick en underbar runda imorse med hundarna, i strålande solsken och mys med Robin.