det har varit en dålig uppdatering

Men tid och jag har inte varit världens bästa vänner de senare dagarna. Jag är tyvärr upptagen av att skriva en tenta i socialpolitik som ska in på torsdag, samtidigt som man har en valp att ta hand om, och en massa förberedelser inför Romresan som är på torsdag, gud vad kul det ska bli. Ska bli lite människa igen ;) hihi

Bentley växer och utvecklas hela tiden. han fick sin andra vaccinationsspruta idag, (blev 12 veckor igår), helt utan skrik och tårar, naw sötis. det var mer jag som inte gillade sprutsituationen.

Innan dess var jag när att ta livet av oss när jag lyckades komma över på höger körfält i mötande trafik, toppen. pluggande hela dagen. ska göra sista uppgiften imorgon, skönt.. och sen blir det jobb.

nu ska jag sova!

ahh

allt försvann!

men men jobbat idag, kört i Arrie, trevlig tur.
Bentley mår bra igen, kräktes i fredags och matvägrade, men allt är toppen igen. nu åter till tentan

Nu tappar jag orken

Att blogga tyvärr. Gör så mycket annat och pallar inte med detta men vill ändå hålla det uppe. så jag ska inte ge upp än i alla fall.

Skola hela dagen idag, från 10-17, fast först lite självstudier. Underbart väder idag, suttit ute så mycket vi kunnat och Bentley har varit hos robins föräldrar idag..
Han är helt underbar och go men gud vad han prövat mitt tålamod idag, verkligen (på bara de få timmarna). Lyssnar inte, hör inte, ser inte. Ahh. Tur att han sover nu i alla fall.

Imorgon får vi tentan i socialpolitik.

Lämnat bentley hemma idag igen, gick jättebra. jag och robin körde till Abdos och handlade en massa frukt och grönt :) mums

Imorgon ledig, men ska jobba, så säg vad du vill.

Dagen i punkter

- vaknade
- sussie kommer, vi rusar till skolan
- i skolan
- hem en vända
- blodomloppet med mamma, sussie & två till
- desperate housewifes, wiie
- desperate housewife igen ;)

hm...

Underkänd TENTA, igen, kul. nej, en 5 miljoner mer osäker Sandra just nu, inget speciellt att säga.
Återkommer imorgon

god natt
(tur att jag har mina älsklingar)

Ahh, får spel!!

Hatar att vänta på Tentaresultat. Har redan gått in för att jag blivit underkänd (tentan kändes bra, men man vet aldrig), och har till och med drömt om det hela natten att jag fått resultatet som hela tiden varit underkänd. Hoppas naturligtvis på motsatsen...

Ahh!!

Ännu en energifylld dag

Efter att vi vaknat till här hemma igen körde vi till Svågertorp och köpte mat till Bentley, dels en Royal Kanin 3 kg med 75 kronor rabatt, och den 1 kilo valpmat från eukanuba (något sådant), helt gratis. inte alltid så dumt det ;)

Körde raka vägen hem till Robins föräldrar, Bentley och Penny lekte helt galet, resternade kom och vi åt grillat, mums. Stannade till strax innan sex, och vid kvart i sju kom Linnea och Eddie över, ännu mera lek för Bentleys skull, inte konstigt att han är helt död nu :)

Lämnade honom ensam idag också, sov hela tiden, men ändå. Jag och Robin körde ut till BUnkeflo så att jag kunde tanka för billiga 12.39!!!! (billigt för att vara bensin som kostat över 12.89 de senaste veckorna) och sen tittade vi inom mamma och pappa, mys, fick lite rabarber också ;)

Hemma nu igen.. Ledig imorgon, men har tvätt klockan 8 imorgon bitti, lika bra att ta det tidigt då man ändå är uppe då ;) Snart väntar sängen

Bentley har blivit sjöman

Tog med mig Bentley ner till Klagshamn där mamma och pappa seglat. Blev grillning på kvällen och en massa mys, älskar båtlivet, och Bentley verkade också trivas, skönt. och ett plus i kanten, Hav Var helt torr hela dagen igår, alltså inga olyckor!!! wiiee.

Sovit hela natten, vaknade vid sex och tog ut honom, busade lite och sen ner igen, råkade somna om och vaknade närmare nio, Bentley också. Kom precis hem, hade gärna seglat hem men tror det är lite för tidigt för knösen.

Gårdagen i helhet, har fixat min nya almenacka, helt gratis :) valt ut våra "gåvor" från Cervera trots gnabbiga tanten, hälsat på min faster och varit hemma om hos Robins föräldrar. Bentley och deras tik, Penny kommer verkligen överens :) kul

Idag blir det lugnt, verkar som om att vi ska käka middag hemma hos Robins föräldrar idag, och sen ikväll ska Bentley o h Eddie få busa lite.

Var tog denna dagen vägen?

Den försvann i ett nafs!
Blev körd in till skolan av mamma idag, tidig start 8.15. Kommer fram, är tomt överallt, smsar Caroline som säger att vi börjar nio istället, wiiee!
Lägger mig på soffan utanför salen och lyckas somna :) sover i cirka 45 min, lyckades till och med drömma, och blir sedan väckt när Ida kommer, helt glad. haha

Slutade halv tolv, käkade och följde med Nicole hem, pratade och masserade varandra lite innan det var dags att gå tillbaka till Tringeln för jobb. Har delat ut Bragos nya kex med äpple och kanel smak ;) Trevlig och roande, galet varmt också.
Hemma vid halv sex, ut med Bentley bus, middag - Tacos mums. och sen lämnade vi Bentley hemma helt ensam för första gången. Han var helt död efter att ha varit hos Robins föräldrar hela dagen, så han sov rätt bra, och gjorde inte ett knyst av sig, varken när vi gick eller när vi kom tillbaka, toppen!!


Nu ligger han åter igen här nere på golvet och sover. Jag är heldöd och tyvärr blev det ingen segling idag :( men eventuellt att jag kör till mamma och pappa där dom är imorgon, vi får se.


Nu är både jag och Bentley helt slut

Tidig start, fick en hund i famenen vid nio tiden. Upp och hoppa, på med kläderna och iväg till Hemglass, Bentley följde med. Skulle ut och köra några leveranser för det har varit Förskolans dag idag.
Började i Kävlinge, solade och väntade in nästa leverans, fortsatte till Furulund där jag möttes av en massa barn. Hemma igen vid ett. Hämtade Bentley som varit kvar på kontoret, duktig kille. Inga olyckor, men väldigt sen lunch för honom. Han fick mat så fort vi kom hem, kissade ute också :)

In och ut, körde till Bunkeflo och hämtade upp Elin och körde sen ner till Höllviken. Underbart och soligt, varmt. Bentley har sett sand, hav och skog för första gången. Sanden var uppskattad, havet lite skrämmande och allt annat jättekul. Gick en lagom runda, han var så allert och glad :) Däckade i bilen sedan, efter att ha slurpat en massa vatten :)

Körde hem igen, lämnade Elin, hem till Robin, åt middag - hamburgare med Max hamburgarbröd, tog med mig Bentley igen (han börjar bli riktigt duktig med att åka bil, håller sig på golvet lugn och fin. I alla fall, hem till mamma och pappa, masserade och busade med Bentley, Och myste med mamma och pappa.

NU, äntligen hemma. skönt att slappna av, ordentligt. Äntligen klar med Kompen till psykologin också, skönt. och imorgon blir det full rulle hela dagen. och förhoppningsvis ska pappa och jag ut och segla imorgon med övernattning, wiiee!                  

Soliga morgon

Vaknade strax över sju imorse, ut med Bentley och sen en massa bus. Har masserat och sedan äntligen lämnat in mina gamla vinterdäck! på tiden ;) hihi

Robin är i skolan 10-12, och jag stannar hemma idag, ska skriva klart hemtentan och sen träffa Elin verkar det som.
Jobb igår gick bra, lite segt bara, hemma vid ett tiden, möttes av en glad valp och en glad pojkvän :)

Och så kom Bentley, han är toppen, vägde honom igår 2,3 kilo. Men himla busig, och självständig. Gillar att springa ifrån och stänga öronen när vi är ute. oftast går han efter oss, men ibland så... Övar inkallning och hans namn hela tiden nu.

Jobba ikväll igen, Svedala denna gången.

 Jag, Bentley och Eddie

Strålande Sol

Underbart
Robin tog Bentley imorse, jag sov vidare :) och sen blev jag väckt av en massa pussar av Bentley, mys!! Gick aldrig upp då vid halv åtta, somnade om, och vaknade kvart i tio ungefär, med Bentley sovandes bredvid mig, ännu mer mys!

Ut och kissa, snart mat. Pluggar på :( inte kul längre. Men snart kommer Nicole och ska hälsa på. Senare besöker Linnea och Eddie oss.

Ska jobba ikväll/natt. i Eslöv, usch. Men pengar är pengar :) Till råga på allt så ska jag upp tidigt imorgon också, massera och sen skola 1-5 och sen jobba natt igen :S

Bentley och Leia från igår :)

Lååååång med toppendag

Verkligen, haft väldigt kul hela dagen (förrutom dom två timmarna i skolan :s ) vaknade vid halv sju, ut med Bentlet och sen blev det fart på honom, ett jäkla morgonbus han körde med ;) Sussie kom och jag stack till skolan.

Hemma vid halv två. Cyklade till Hammarspark, jag och Sussie, och mötte upp med Elin. Gick en runda i SOLEN som äntligen visar sig!! och sen satt vi och snackade lite.. Cyklade helt galet tillbaka. Mötte upp med Robin och Bentley och Martina och Leia. Martinas lilla pomme. Lika stor som Bentley, hih.

Lekt och busat har dom gjort. Bentley är helt död nu, ligger här och sover :)

Kvällen är underbar. Ledig imorgon, men ska jobba imorgon kväll :(

Helt slutkörd

Är vår lilla pojke. Skött sig himla bra idag, och nu ikväll har vi varit nere på Sibbarp och lekt med Robins föräldrars hundar, Penny och Lucas. Idag var han lite kaxigare än när han träffade Kenzo. Men alltid skönt och tryggt att komma tillbaka till oss.

En härlig kväll
Imorgon är det skola :( usch. Kommer bli svårt att lämna vår lilla fis..

Fullt ös!!

Jättetrevlig kväll igår hemma hos Robin och Caroline. Saknade dock Bentley lite, hihi.
Tog det ändå relativt lugnt, och det tackar jag för. Känner mig helt okej idag.
Bentley klarade sig fint hemma hos mamma och pappa, sovit hela natten igenom.. Han blev helt till sig när vi hämtade honom vid tio, naaw. Han har busat hela morgonen och håller fortfarande på.
Märker att han blir mer och mer självständig/säker för var dag som går. Han går än så länge lös, och i början gick han efter oss vart enda steg, nu springer han iväg själv ocg tar initiativ, inte lika rädd längre.

Trevligt!

Pissväder

Är så trött på vädret nu. Och bättre blir det inte när jag fått veta att det är strålande sol och cirka 24 grader i NORRLAND, där ska det inte vara så varmt och skönt..

Så nu vill vi ha hit lite av den värmen, gärna så snart som möjligt.

Träning

Ja nu blev det till att sätta fart på fläsket, hihi. Har precis varit på Friskis och tränat. Ett trevligt pass men är helt slut nu, jobbigt att inte ha tränat på ett tag, men om man har muskelinflammation i bröstet så är det inte att rekommendera.

Bentley var toppen inatt igen, 6,5 timmar utan någonting alls, sen vaknade jag. Ätit, busat och en olycka på golvet, nu sover han :)

Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos Caroline och Robin. Blir svårt att lämna Bentley, men han är hos mina föräldrar inatt, skönt.

Bus och stim

Johanna, Marcus och Susssie kom över med Kenzo och Geisha (kenzos mamma). Ett himla liv. vi tog ut Kenzo och Bentley och Bentley var ganska blyg i början, sen blev det fart på dom, lekte en del innan vi tog upp dom. Nu sussar han sött. Helt slut idag verkar det som. Vår lilla munshkin ;)

Hoppas natten går lika bra.

Är stolt över mig själv också, glömde INTE att hämta ut nya p-piller och glömde INTE att ta pillret idag, utan hjälp av mobilen, Wiiee!

Vår älskade Bentley fis

Han är så underbar. Ångrar inte en sekund att vi skaffade honom. vi har bara haft honom i två dagar, men jag är redan helt fast.

Körde ut till Bunkeflostrand där han träffade mamma, pappa och Sussie och sen också mormor. Lekte, kissade (utomhus) åt och hade kul. Sussie och jag passade på att köra till djuraffären och lämna tillbaka kopplet och halsbandet som vi inte ska ha. Köpte en blå elefant och ett tuggben till honom.
Och sen har han sovit, känns som han sovit ikapp all förlorad sovtid. Men mellan halv tolv och halv ett och sen kvart över ett till kvart över tre.

Precis ätit middag, lite makrill bara, och sen ut med pojken. Gick bra det med!
Ikväll kommer Johanna och hennes Kenzo förbi. Ska bli trevligt.

Dag 1

Glömde helt bort att skriva mer igår.. MEn allt har gått bra. Varit ute efter lek, sov och mat och han är jätteduktig. Inatt sov han i buren, lite gnälligt i början av att vara instängd men sen avtog det. Sovit där hela natten, helt torr :) och jätteduktig nu när jag tog ut honom, både kissa och bajsa.

Igår var vi ute i parken och lekte med honom, och sen blev det besök från Linnea och Eddie, Elin, Caroline och Robin. kul! det gick himla bra med Eddie också, inga som helst problem.

Vår lilla kille var heldöd igår kväll, deckade på golvet i köket och stannade där i några timmar.


Idag ska vi ut till Bunkeflo och hälsa på. Robin har skola så det blir jag och Bentley idag.


Natten har gått bra

Jag däckade väldigt fort så Robin skötte resten. Men vi ställde in hans bur i sovrummet och där stannade han. Vaknade till vid fem tiden och då låg han i den, sen vid halv sju vaknade jag till, då låg han utanför buren. Ut och upp snabbt, han kissade och bajsade där, så duktigt. Men såg också att han läckt lite på golvet i sovrummet, som är helt normalt. stackaren kan inte hålla sig så länge än, eller så är det mycket för att kenneln inte uppmuntrat något annat.

Får se vad dagen bjuder på. Jag måste plugga i alla fall!

Vår älskade Bentley

Är äntligen hemma, så underbart. Är helt överglad inuti!!
just nu ligger han och sussar i bädden bredvid soffan, huvudet utanför och utbreddad över hela ytan, sötis.

En lång dag idag, Var uppe halv sex, körde hemifrån strax innan sex. Framme på Ullared 8.00. Shoppade allt och ingenting fram till elva. Åt i bilen, körde till Svenshögen, fastnade i göteborg i trafiken och gav oss ut på fel motorväg, haha. Men vände rätt snart, som tur var.

Kom fram till Svenshögen och kenneln halv två. Pratade, hälsade på alla hundar och valpar. Fick se vår ögonsten.
Körde därifrån vid halv fyra. Hemma igen vid strax över sju efter att ha kämpat mot regn och galna lastbilar.
Bentley skötte sig helt utmärkt. Sov under tiden, bajsade i Falkenberg (pausade lite) och kissade när vi kom fram. Toppen

Sen har det varit fullt show. Packat upp, lekt en massa, undersökt vatten/lerpölar, badat, ätit osv. Underbart.
Kväll redan, sängen snart, undrar hur mycket vi får sova inatt ;)
bilder kommer

Seglingen var underbart

Trots den svaga vinden på 1m/s. men framåt kom vi ;)
En mysig pappa-dotter tid. verkligen, värdesätter det så mycket mer nu, när man inte bor tillsammans.

Har städat som galningar här hemma, så nu är här fint, packat väskan för imorgon, och sitter nu och väntar på min kära syster som skulle dyka upp för 1,5 timmar sedan. blir galen, och helt rädd och orolig.. Men nu hörde hon av sig, äntligen!!!

Tidigt start imorgon, strax innan sex tänke vi ge oss av till destination Ullared, lagom ankomst vid åtta då dom öppnar.
Sen strax innan tolv kör vi vidare upp till Svenshögen och hämtar Bentley!! wiieeee

God natt

EN DAG KVAR!!!

Nu pirrar det i kroppen. Imorgon hämtar vi vår lilla gris, så kul och underbart det ska bli!!!

Men idag är en dag det också.
vaknade halv åtta imorse, på med kläderna och in i bilen. körde hem till mamma och pappa. Tankade på vägen. galet längesen jag tankade full tank, men till 12.22 är det nästan värt det ;)

Masserade och sen mys med Sussie. Körde henne till mobilia och mötte upp med Caroline där när Sussie fortsatte till jobb. Skola, en promenad i Pildamsparken och nu hem.

Mamma kommer in efter jobb, ska byta bilar, och sen hämtar pappa mig, vi ska antagligen ut och segla en sväng, om vädret håller i sig, så kul!!!! evighet sen sist.

Och sen ska jag/vi:
- städa hela lägenheten
- packa väska till imorgon
- laga en kycklingsallad
- fixa med listor inför ullared
- plugga

mm. Pust!

Inlines

Körde ut till Bunkeflostrand och träffade Elin, åkte inlines runt bunkeflo, underbar. Stannade till nere vid havet och njöt lite, sen körde jag hem igen, Myst med Robin och börjat förbereda mer inför onsdag. Ska städa undan ordentligt imorgon, bort med sladdar och småsaker som lockar en liten valp :)

Men nu väntar sängen, tidig start idag, nästan lika tidigt imorgon och dundertidig på onsdag!

En dag i skolan

Uppe tidigt imorse, gick en runda och sen satt jag med telefonen i örat för att boka in en tid till Robin på vårdcentralen. Fick tid halv fyra i eftermiddag, tur det. Min kära, envisa pojkvän borde tänka på sig själv!!!

Skola 8-12, rätt drygt idag faktiskt. Sen hem, fixa och äta. Gott :)
Väntar nu på att Robin ska komma hem så att vi kan gå till doktorn och få ett uttalande.

My love

Robin har kommit hem. Men typ ett brutet revben!!!! a vad arg jag blir, och helt ledsen och förstörd också för den delen. Han vann sina matcher men lyckades få ett tryck på revebenet, vet inte till 100 om det är brutet, för det blir bättre med tiden, säger han, men får kolla upp det mer imorgon..
usch!!

Själv har jag pluggat på, har gjort en av fyra frågor, skönt! och sen kom Caroline över och hjälpte till lite, tack gumman. Passade på att prata lite, och sen gå på visningen här under, trevlig lägenhet, exakt likadan som vår ;) fast vår kändes större :)

Ska kolla upp stugor i Blekinge nu hade jag tänkt, och idag är det bara TRE DAGAR kvar!! Wiieee

Nu tar tanterna för sig!!

Jag hann gå upp, krama om Robin och komma utanför dörren. Sen blev jag utskälld av en tant i andra huset. Hon menade att jag absolut inte får kasta soporna i sophuset mellan husen, den är till för dom andra. "har du inte läst papperna", "så blir det när man inte går på mötena" osv. Herregud, vi har inte fått några papper om det, och varken vaktmästaren eller ägaren har sagt något..
Galet irriterande i alla fall.

Sen gick jag en runda, ultrasnabbt ;) haha.
Ska ta tag i kompletteringen nu snart, i alla fall börja.

Nu stänger jag snart igen...

Somnade på soffan till Mr Bean, och vaknade strax efter att robin kommit hem.
Snart väntar sänge, ha en trevlig kväll.

Nu är jag trött

Har varit igång hela dagen.
Det var trevlig hos Therese igår, grillad korv med sallad och baguette till middag, sen en massa snack. Jag, Nicole och hennes syster åkte in till Malmö igen vid halv tolv, Robin var gullig och hämtade mig i stan. Somnade vid halv ett - ett.
Idag, upp tidigt. Robin är i Göteborg och tävlar i Shoot fighting! (hörde nu att han klarat sig från skador, pustar ut!!)

Och jag vaknade när han gick strax över sju. Upp och hoppa, iväg till jobb, körde i Abbekås idag. hemma nu, helt slut, trots att det inte hänt mycket på turen idag.
Precis ätit middag och tömt blåsan för hundrade gången idag, herregud! Robin kommer hem om cirka tre timmar.

Godmorgon önskar Volvo Service

Det var faktiskt himla kul att jobba imorse, kallt som bara den och sen att det regnade var inte ett plus precis, men det var kul. Sprang ut till alla bilar när det var rött, lämnade tidning och produkt och sen kuta tillbaka när det blev grönt.

På vägen hem körde jag  till ABZOO  där jag köpte ett halsband och ett koppel till Bentley, finfint!
Hem, stupa i soffan, åt frukost, på med vinterutrustningen och sen somande jag. vaknade nu precis.

Ikväll blir det fest hemma hos Therese i Skanör, hon fyllde år igår, så det kan nog bli trevligt.


Barnsligt kul

det har jag haft nu. Hugo och jag var ute hela tiden, lekte, sprang, halkade, snubblade, hittade skatter, stenar, och en massa mer. Har haft galet kul ;) Hemma hos honom var vi kvart i sex och prick sex kom hans mamma hem. Lyckad eftermiddag

Men gud så kallt det har blivit. det blåser galet ute ju! gick hem från dom så fort jag kunde, öronen hade fått sitt.
Sitter här hemma nu, nyss hemkommen och äter min älsklingsgröt, MUMS!
förstår inte hur god den än, underbart

Kvällen består av Lyxfällan och sen sängdags. ska upp och jobba imorgon bitti, klocna 07.00 står jag på Södervärn och tvättar bilfönster ;)

Jag gillar inte lediga dagar där jag inte har något att göra.

Vaknade imorse vid åtta, så klart, gick upp och tittade på Supernanny på tv. sedan dess, är så rastlös :S inte alls kul. tittar på tv3 play nu på Svenska Hollywoodfruar.. Annars, önskar att vi hade vår lilla knös här nu redan!

Klart att man längtar..


Richard och hans spinningpass

Love it!

Fick med mig pappa ju, och gissa hur besviken jag blev när Ledaren sa att han bytat pass!!! men som tur var blev det ett bra intervall pass istället, galet trött är jag nu, men kul var det.
Om 6 minuter börjar Andra Anvenyn, sista programmet någonsing, inte alls kul att höra!!!


Blev ingen promenad med Elin, istället rullade (inlines) vi längsmed Sibbarp och havet, kul :) äntligen får man använda dom lite.

Tidigt start idag..

Skola mellan 8-12. Är intressant med så himla intensivt och djupgående, och i kombination med en kurrande mage är det inte kul. Hemma nu i alla fall.
Ska snart börja städa, det behövs.. och sen kanske träffa Elin för en promenad.
och ikväll är det spinning som gäller ;) kul kul och kul...

Imorgon är jag ledig, har dock hugo på eftermiddagen, undrar vad som händer innan dess??!

Satt och funderade på det igår, hur känns känslan ATT ÄLSKA NÅGON. kan man ta på det, hur definierar du det??

Nationalekonomi och fattigdom

Det har skolan handlat om idag. faktiskt givande men himla tungt och tröttsamt, skönt att sluta klockan fem.
Tog bussen in till Nicole imorse, efter att magen krånglat en del. Pratade, myste och hade trevligt innan vi gick till skolan. Rasterna spenderades ute i solen, underbart. samtidigt som vi skrev kontrakt till Nicole och Margarita om att inte äta choklad, godis, chips osv. Ska bli kul att se om dom klarar sig ;)
Jag däremot får äta choklad på onsdag när vi hämtar Bentley, om åtta dagar.

Desperate ikväll, Wiiee!

Vårruset

varenda en människa verkar ha varit med på Vårruset, utan jag. Känns lite surt. men istället får jag ladda upp till Blodomloppet nu i maj, ska bli kul :)

Morgonrundan är precis avklarad, skönt. Undrar hur det blir med Bentley nu, vill gärna kunna gå ut och traska på, men det kan han inte följa med på i början, och ensam hemma kan han inte heller vara. äh, det får lösa sig på något sätt ;)

Skola om 4 timmar.

Var tog köpglada höllviken vägen?

gick väl hyfsat, kunde ha gått bättre. Men är hemma nu. trevliga människor, hälsade på en av mammas gamla kompisar under turen.

Har fått hem mammas och pappas grejor från Glasfusingen, så fina dom blev, verkligen. helt proffsigt!

Imorgon skola mellan 13.15-17.00, sen vet jag inte vad som händer. Skola på ons också sen ledig tors-sön, mån,tis i skolan och sen BENTLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och ullared, haha

2 timmar och 45 min blev 1 timme och 40 min

Jag pratar om skolan, så underbart!
Tog bussen in till Nicole imorse och tillsammans gick vi till skolan, hade introduktion och sen paus och sen bara 40 minuters föreläsning, sen vart det slut. Hemma nu igen, precis ätit min andra portion gröt idag. Barngröt, haha. men den ä fruktansvärt god, till och med Robin håller med mig. Sempers gröt från 8 månader med smak av banan, päron och mango. Och himla nyttigt egentligen, inget tillsatt, inga konstigheter Toppen! mättar som bara den också.


Hemma nu cirka två timmar, sen iväg till Hemglass och jobb. ska köra i Ljunghusen ikväll. Trevligt. Robin och jag går om varandra helt idag :S otur.


Gurka och jordgubbar

Körde hem till mamma och pappa och njöt. Mamma jag och mormor körde till Mattssons till världens tråkigaste gubbe, köpte tre krukor och sen körde vi till Lillgården på Naffentorpsvägen, där var det fint och trevligt. Köpte en gurkplanta och två jordgubbsplantor :)
Hem igen, tvättade min och mammas bil, satt i trädgården en stund och pustade ut innan jag körde hem till Caroline. Vi gick en sväng i Pildamsparken, underbart. Hade lätt kunnat bo där ;)

Hittade "vattenfallet" som jag och farmor alltid brukade leka vid när jag var liten, så fint :)

Körde sedan hem, Robin och jag grillade räkor och åt tillsammans med sallad och stekt ägg. Cyklade till Willys gjorde vi också, äventyrligt!

Har rensat i min garderob lite nu, hittat kläder till Loppis, som blir av snart.

Måste fixa designen, så snart jag lär mig hur man gör ;)

Skola imorgon

Morgonpromenad

Skulle ha gått en runda med Linnea och Eddie imorse med tidigt fick jag ett sms om att han kräkts, stackare. Jag vaknade istället vid kvart i nio, gick en runda, inom linnea och pratade lite, och sen hem igen. Sitter nu och tittar på Gilmore Girls, har ätit frukost. den gröten som vi köpte är fruktansvärt god ;)


Klockan är kväll

Och precis stack Robin till jobb.
Dagen har varit härlig. körde ut en sväng till Jägersro och skopunkten, vi köpte tre par skor, två till mig och ett par till Robin. Två enkla ballerina aktiga skor :)
Vidare till Abdos igen, handlade frukt och grönsaker till oss och mamma och pappa. Hem om en sväng och hälsade på, lämnade frukten, skvallrade, förstår inte vad som händer med dom (inte mina föräldrar)..???

Sen har vi tvättat, kört fem maskier så nu är det nog för idag. Har en massa rena kläder i alla fall :) och nya sängkläder, alltid så skönt att lägga sig i en nybäddad säng.

Ska upp vid åtta imorgon och ut och gå med Linnea och Eddie, sen får vi se vad som händer.. Men det blir nog någon träning av något slag.

Valborg

Spenderades i Pildamsparken på Tallriken, mycket trevligt. det var jag och robin, caroline och robin, rickard och vibbe och robert och jessica, senare kom tobbe och johanna. Vi hann sätt oss ner, sen började det regna. som tur var slutade det ganska snabbt och vi började grilla. Mums!

halv tio tänkte dom bålet, äntligen fick jag se mitt efterlängtade bål!! :)

Skrev ju tenta igår morse, gick nog bra, men det kändes bra med psykologin också,, så det är väl bara att vänta och se :)
Stack sedan till friskis med Sussie, tränade i gymmet, ett tag sen, känner av det lite idag, hihi.

1 maj idag, 11 dagar kvar tills vi hämtar Bentley :)