Stuga i Blekinge skärgård

Hemma efter en lång dag.. Den sista timmen i skolan var så himla dryg.. Hade smått huvudvärk. Kom hem och åt, vilade lite. Nu ikväll har vi varit hemma hos R föräldrar.

Har kollat runt hela kvällen efter stugor i blekinge skärgård, hoppas vi hittar ett prisvärt hus för en veckas semester :)

Ett besök hos doktorn

Mamma hämtade mig imorse, och doktorn klämde, tryckte, tog blodtryck, EKG och lyssnade på hjätat, allt är okej, så antagligen är den en muskelvärk/inflammation, ska nu knarka IPREN tre gånger om dagen i fem dagar, om det inte gått över då så skickas jag till någon specialist eller något sådant.. HOPPAS VERKLIGEN ATT DET GÅR ÖVER!

Sitter nu och pratar med Marie ang Stockholm. galet svårt att hitta hotell som ligger bra och inte kostar alltför mycket. Men det löser sig nog.. Hoppas jag.

Snart är det skolan som väntar

Tisdag eftermiddag

En lång dag i skolan och en massa Marx, har lärt mig lite i alla fall.

Caroline och Robin har ätit middag här ikväll, väldigt spontant och väldigt trevligt. Sen bara slappat. Har haft väldigt ont i bröstet hela dagen idag, klämmer åt ordentligt nu, doktorn imorgon bitti :S

Tisdag och Karl Marx

Det står på schemat idag. Börjar inte förrän 13.15 så det är rätt skönt, har dock lite dötid just nu.. Har varit uppe sen halv nio och varit ute och gått. Gick inom företaget som ska fixa min deklaration, så det är klart nu :)

Just det, R kom hem igår med en Portable Pet home och en hundsäng, så söt han är. Pet Home är röd och stor, kommer att fungera bra till när valpen är större också, perfekt..  :)

Grattis pappa

I förskott, verkar som om att han får en anställning på företaget, och det en bra sådan :) Håller tummarna.

Det gick bra med Hugo, en massa stoj och stim hela tiden. Gick hem igen, skönt

Innan dess, pratade med sjukvårdsupplysningen och enligt henne är det inte alls bra med klumpar i halsen som är blodiga och att jag nog har en infektion i kroppen. Men det uppmärksammade inte läkaren när jag var där. KUL!
Har i alla fall bokat en tid på onsdag, mamma följer med mig, och så ska vi kolla upp trycket över bröstet ordentligt! Pallar inte med att vara sjuk nu i alla fall, det har jag inte tid med.

Kvällen ägnas åt Ceasar Milan och Hemmafruarna :)

Måndag - skolan är igång igen

Har haft lektion mellan 8.15-11.15, helt okej och kursen verkar inte vara helt åt skogen heller, ska nu inte säga för mycket, men lite verkar det som i alla fall :)

Fick veta att vi bara behöver två böcker istället för fyra, dumt att man köpte dom i höstas, två av dem.. så nu ska jag fort som fasiken göra mig av med den jag inte behöver.

Det har förretsen blivit ett kennelnamn till vår lilla knus. Ante Poire Opus Dei. Så fint :)

Ska hämta Hugo klockan fyra, annars inget speciellt.

Sista dagen av ledighet

Söndag, sommartid, underbart. Fint väder idag, dock utan sol. Hämtade R inatt på Södervärn halv fyra. Sen snarkade han sig igenom resterande sömntid = jag kunde inte sova!! vaknade halv tio, gick en runda och åt sedan frukost. Kom på att klockan egentligen var elva.

R har äntligen fått sålt sin bil, en familj från Trollhättan körde ner och hämtade den. SKÖNT!

Har nu handlat och sitter här och fördriver tiden, ska senare hem till hans föräldrar igen och äta middag. Kyckling och rotfrukter tror jag det blir.

Imorgon börjar skolan igen.. Helt okej, sociologi - kanske inte lika okej. men acceptabelt, tänkte sköta denna kursen exemplariskt :) även om jag förmodligen hatar ämnet :S

Idag är vår kille tre veckor, söits.

Lördagskväll

Har nu firat mamma, blev tyvärr inte Ribban då dom stängde när vi kom dit så vi körde till Hederliga Friskis och Svettis och bastade där istället, mycket skönt.

Träffade Louise, hon är gravid, 5 månader, gud så kul :) Grattis
Och när jag kom hem hade R gjort middag och efterrätt, mums

Idag är det mulet och kallt :(

Men ändå väldigt friskt. Har varit ute med Eddie och om en timme kommer Linnea och hämtar honom.. KOmmer att bli tomt, men samtidigt väldigt skönt att få bort allt hundhår.. Tur att vår blivande vovve inte fäller :D

Dagen i övrigt, till svågertorp och sen ska mamma och jag bada bastu och bada (kanske) på Ribban, blir att fira henne  lite i efterskott också. R ska iväg på klassfest ikväll.


Kvällen

Har precis ätit middag och sitter nu här och tittar på Nollor och Nördar och äter lite choklad. Mums.

Sydsvenskan gick bra, svarade på lite frågor och fick två biobiljetter :) alltid bra.. och sen lyckades jag tanka för 12.55 istället för 13.20, underbart!
Hemma igen blev det en runda med Eddie, R kom hem och tittade in, sen iväg till träningen...

Blir en lugn kväll. Imorgon bitti blir det nog samma runda som imorse, och sen hämtar Linnea honom vid ett. Sen blir det förmodlingen Svågertorp och Plantagen :)


Ännu en fin dag :)

Vaknade halv sju när Eddie ville ut. Gick en runda nere på Ribban. Hna gick lös hela tiden där nere, och hade jättekul :) Hemma 1,5 timmar senare, somnade då om med R.. Vaknade halv elva igen!! haha

Har umgåts med Sussie lite, kul att systrar är så underbar mot varandra :) Hon solar just nu, jag har hämtat ut paketet från posten från sexpartyt.. Spännande. Jag fick en present, en blå didlo, haha.

Om drygt en timme ska jag till Sydsvenskan och vara med i en undersökning, får två biobiljetter, inte alldeles fel. Hade dock underlättat om jag kunnat cykla dit. Måste nämligen tanka, och bensinen ligger på 13,20!!!! galet.

Var är min säng??!

Är så trött och slutkörd nu att jag knappt håller ögonen öppna, men måste, vill inte missa lyxfällan klockan 21.00.

Det blev Höllviken istället för Skanör, men först cyklade jag ner till Limhamn centrum och träffade Sara, gick en runda, pratade lite och sen var hennes lunch slut.. Märkte att jag fått ounka på cykeln, jippie!! Så det var till att gå hem, men i detta vädret var det helt okej :)

Linnea hämtade upp mig och så körde vi ner till Höllviken, blev en runda på drygt en timme. Sen tillbaka hem, hann komma innanför dörren innan R kom hem och frågade om jag skulle med hem till hans föräldrar. Visst, blev en runda till med Eddie och deras två, Penny och Lukas. Hemma vid sex.

Har ätit hamburgare nu, mums!! är slutkörd till hundra. Eddie också, han sover här bredvid mig.. haha Snarkar gör han också.

En promenad i solen

Härligt och varmt är det ute. Har precis varit ute med Eddie i lite drygt en timme. Träffade Martina och Lea på vägen så Eddie är helt slut nu, ligger och sover här bredvid mig.


Snart kommer R hem och då ska vi hem till hans föräldrar. Ytterligare lite bus för Eddie ;)

Handlade mat idag, faktiskt fruktansvärt kul :)

Ljuva morgon

Har fått en underbar start på dagen idag. Vaknade halv sex och tog med mig Eddie i bilen och körde hem till Bunkeflo. Mamma fyller år idag så kvart i sex stod vi utanför och bankade på dörren ;) Fixade frukost till mamma och väckte henne med en massa sång, i alla fall fån pappa, hihi

Efter det gick Sussie och jag ut med Eddie, ner till strandängarna där han kutade för kung och fosterland. Härligt.
Småpratade en stund innan vi körde hem igen..

Har precis ätit frukost, gott och efterlängtat :)

Nu återstår det att se vad dagen bjuder på. kanske en sväng med Linnea.. måste i vilket fall som helst till affären, vi har inte handlat på några dagar pga 35 kronor på kontot. Men idag är det lön :) härligt

Bokskogen blev stallet

Linnea hämtade upp mig och så körde vi till ett stall i Tygelsjö till Anna. Skulle kolla en sadel och sen blev det en massa prat och tiden rann iväg. Istället för Bokskogen skulle vi gå i Klagshamn men inte ens det hann vi. Hon lämnade mig och Eddie här hemma istället, vi hann vara hemma i 40 min sen kom Sussie och vi körde ut till Bunkeflo.

Sussie, mamma och pappa har haft Eddie under tiden jag hade Hugo. Hämtade honom på dagis, han var jätteglad att se mig och det har varit full hålligång hela tiden. Var rätt trött vid halv sju då jag gick hem.

Precis innan vi körde träffade vi Sigge med ägare, Eddie went bananas och dom båda hade jättekul :)

Hemma nu, ska snart se på Andra Avenyn och sen blir det en sista runda för Eddie.

Superwoman!

Har tokstädat hela morgonen, ganska skönt faktiskt.
R har jobbat på sitt projekt i skolan här hemma med en massa papper och kladd och idag blev han klar, vilket innebär att jag äntligen får plocka undan allt :) Så hela vardagsrummet har fått sig en omgång, och halva köket.

Imorgon blir det ännu mer, det har R lovat mig. Vi ska sätta upp tavlor och speglar, ta ner saker i källaren, kolla igenom garderoben, säta upp någon hylla mm. Ska bli så kul :)

Plus att vi från och med idag är hundvakt till Eddie, Linneas hund. Trevligt :)


Gick galet fort på jobb igår förretsen, var klara redan tjugo i elva !!! hemma vid halv tolv.

Rätt skönt väder ute, var ute en runda imorse, och ska snart till Bokskogen med Linnea.

Så fick jag inte min dator tillbaka

Det blev ett besök till Mobilia och Expert. Efter många om och men fick jag se datorn och hade också fått gå iväg med den, men innan dess han säljaren se att sladden inte går in helt i laddaren.. Ringde till service stället och pratade, dom drog bort avgiften, och nu skickar dom tillbaka datorn igen!

Galet, men tur var att vi kollade nu innan. Fick ett usb minne för att kunna ta dokumenten från datorn nu :) skönt

Ska snart iväg till jobb, kävlinge idag.

Blir så förbannad!

Orkar inte med det mer. jag har haft problem med min dator sedan i december, den laddar inte, glapp i kontakt mm och nu är den inlämnad för tredje gången. fick ett sms idag om att datorn har kommit tillbaka och att jag ska betala 1064 kronor för "no problems found". Jävla skitsnack. det är fel på den, hur bevisar man det för datasnubbar som inte lagar som dom ska. jag tänker verkligen inte betala dom kronorna. R kommer hem snart och då kör vi dit och står upp för vår sak. Pallar inte mer

Jag behöver min dator! felfri och perfekt.. Om inte så får jag kasta den i golvet, har drulleförsäkring på den!

Idag blir det till att våldgästa IKEA

En ledig dag till, bortsett från jobb ikväll. Men har sovit så himla gott, från 11 till 9 :)
Tänkte vila mitt bröst ? idag, så morgonrundan blev bara ner till affären och tillbaka, köpte med mig en mjölk och ett paket smör på vägen, och äpplen, är helt galen i äpplen just nu, så gott, mums

Ska snart väcka R, sen vill jag iväg till IKEA så fort som möjligt, har bokat in tvätttid mellan 12-16, så gärna innan dess. Måste till biblioteket också..

Haha, rätt komiskt, när man väl är ledig har man en massa måsten precis hela tiden, när är man ledig?!

Ha en trevlig dag allihopa

Självmötet gick toppen!

Så kul det var idag, var inte så motiverad när jag stack hemifrån men det var verkligen bra idag.. Känns konstigt att det är jag som leder gruppen, jag som bara är jag, hehe.

Men det pratades på livligt, nya utmaningar och teman till nästa gång :)
Är nu full av energi och glada tankar :)

Trevligt också att folk läser det jag skriver, hade jag ingen aning om ;)

Självhjälpsmöte

Klockan är snart fem och jag ska ta mig in till stan igen.. Gick hela biten in till skolan imorse, himla skönt. Skrev ut tentan, såklart inte utan krångel, och sen gick jag , caroline, ida och Therese till barista och myste. Tittade en sväng i stan och sen åkte vi hem.

Fick min deklaration idag, ska få tillbaka lite :) och sen ringde dom från där var jag gjorde företagets bokföring förra året, dom tar sig gärna an mig i år också :)

Aja, blir nog trevligt ikväll, ksa fråga dom ang mitt bröstont..


Brunch med the ladies

God morgon!
Härlig dag idag känns det som. har sovit gott och vaknade av mig själv nu vid åtta. Blir ingen morgonrunda nu direkt, tror jag ska gå in till skolan stället. Jag ska träffa Caroline, Ida och Therese, lämna in hemtentan och sen bruncha med dem, tror jag i alla fall ;)

Har fått nya bilder på valpen, längtar snart ihjäl mig, ska bli så kul.
Hade en underbar kväll med R igår, tittade på nollor och nördar och var allmänt flamsiga :)

Snart ska jag göra mig i ordning.

mamma mia

Ännu en runda har det blivit, uppe i 10200 steg nu  ;) haha men det är så härligt.

Titttar nu på Mamma Mia, blir nog en sådan dag idag.. tror jag, vet aldrig vad som händer men jag känner mig helt nere av någon anledning. Inget är kul, och ser inte fram emot något.. :S

Äntligen klar

Blev en härlig och lång morgonrunda idag, solen skiner igen :)

Har precis tittat på Black Beauty, hur längesen som helst, och tårarna sprutar åt alla håll och kanter, tycker om filmen frunktansvärt mycket.

Klar med hemtentan nu också, skönt.
Imorgon blir det in till skolan för att lämna in den och sen träffa Caroline, Ida och Therese för en brunch någonstans i stan. trevligt!


Dagen tog sig en vändning

Somnade snart efter att jag skrivit det senaste inlägget. Mycket skönt ,det borde vara obligatoriskt med en tupplur varje dag.

Vaknade och körde hem till mamma och pappa. Umgicks och blev tillsist att jag stannade över middagen. Blir så glad, känns sm om att man längtar så mycket efter dem och sen blir det så trevligt och kul när man träffas så ;) kom hem precis, har köpt choklad och ska nu mysa framför tv:n.

Vad gör ni ikväll?

Hundmässa malmö

Har precis kommit hem efter att ha varit på hundmässan i tre timmar med mamma. Vi var där vi öppning och har sett samojeder och spetsar och en rad andra raser också ;)

Igår imorse gick det bra, stod i pyjamaser på centralen och delade ut kaffe, folk undra om vi rymt från psyket eller fängelset, haha.
Väl hemm kom Caroline över, vi tittade på filmen och sen arbetade vi på med uppgifterna :D är äntligen klar med tentan, orkar inte sitta med den mer, men det finns något smått som kan korrigeras

Funderar på vad eftermiddagen ha att ge, hm...
ingen aning än så länge faktiskt!

Snart dags för jobb

Är klar med psykologidelen på tenta, underbart. Och ska snart iväg till jobb, hoppas det går undan ikväll, är inte alls sugen på att jobba, ännu mindre att gå upp tidigt imorgon bitti :(

Men ska träffa Caroline, och det är positivt, ska se Masjävlar tillsammans


Välkommen till Lunds universitet!

Det har jag gått och sagt hela morgonen mellan 7-10. En tidig start med andra ord, var uppe tio över sex. Gick mycket bättre än vad jag trodde, så det var kul. Folk har verkligen knasiga kommentarer till varför dom inte ska ta en tidning, som "nej den är för tung, har inte tid att ta en just nu, jag är för gammal för sådant" och en massa fler, haha. Rätt roande i alla fall.

Hemma nu, sitter med hemtentan, har kortat ner till 8,5 sidor, bara en halv sida till att korta ner, för jag anser mig själv vara klar :) med den delen i alla fall. Ikväll, eller så fort R kommer hem ska jag sätta mig framför filmen och arbeta med den och sen ikväll ska jag inventera i Arlöv. Känns som om att jag måste sova ikapp en del, för imorgon ska jag upp tidigt igen ;)

Sen är det helg!!!

Nästa vecka får vi Eddie, trevligt med lite sällskap.


Ut på äventyr!

Sitter här med tentan, har en fråga kvar att fila på, sen är det bara filmanalysen också som gäller :( men skönt att vara lite klar i alla fall!

Blev en helt okej kväll igår, dålig försäljning dock. men hemma vid halv tio då R hade gjort mat, gott. Hade en himla huvudvärk, borta nu. Vaknade vid åtta imorse, ut och gick sen körde jag och R och hämtade hans nya bil. En liten svart, hihi

Om en halvtimme hämtar Linnea upp mig. Vi ska upp till Eddies kennel där han ska trimmas och sen hör jag av ryktet att det finns en 11 veckors valp där uppe, mums :)

Våren är här!!

Man blir lite smått bortskämd med detta vädret, sol idag igen!!! undrar hur länge det håller i sig bara.

Vaknade vid åtta när R gick till skolan. Sen på med kläderna och ut, blev en lite längre runda idag... Nu sitter jag här, har ätit frukost - en proteindrink och apelsin.

Ska snart bege mig hem till Caroline för lite tentaplugg tillsammans och sen direkt till Hemglass. Ska köra i Svalöv idag, tror jag det var. Så mig ser ni inte mycket av idag, möjligtvis ikväll :)

                               


Tack så mycket mekanikerkille!

Körde inom verkstaden direkt påväg hem till Bunkeflo och dom svetsade ihop röret direkt, tog cirka 10 minuter, plus att jag inte behövde betala något " det bjuder jag på". Så himla schysst och skönt. det är ju oftast sura pengar :(

Hade klienten som boka in en tid till på torsdag, oc hsen gick jag hem till Elin, umgicks lite, och gick sedan en runda.. Väntade in Linnea och sen körde vi till IKEA. Galet vad min bil kan ta saker, fick in två hyllor, en byrå och ett toalettskåp ;) var dock lite jobbigt att bära upp allt.

Hemma nu, har myst med R, ätit världens godaste lax och sedan pluggat. Tittar nu på Ceasar, borde ta in lite information nu i väntan på vår valp!

Solen uppe idag med

och det är helt underbart. Jag och R vaknade imorse vid kvart i sju av att hans telefon ringde.. sen var vi klarvakna, och med tanke på att solen står rakt på in i sovrummet var det ljust och varmt också.. Lyckades tillslut somna om, vaknade igen vid nio.

har varit ute och gått och nu lagat bröd. Ska snart köra hem till mamma och pappa för att ha en klient och sen antagligen lämna in bilen till verkstaden, avgasröret hoppar snartt av :(

Annars bjuder dagen inte på något speciellt. Antagligen mer plugg bara :S

Söndagen fortsätter med middag i Höllviken

Det har inte blivit mycket pluggande idag, har varit för fint väder.. Har skrivit en del och diskuterat med Caroline, vi ska ses på tisdag, skönt. Saknar henne lite.. Med tanke på att vi har klassen i halvklass just nu så blir det inte så.

Har varit ute och traskat en gång till. Gick hem till Rs föräldrar där R var och fixade sin bil. Trevlig promenad i solen. Sen har jag kommit fram till att mitt märke i pannan syns helt mycket nu igen. Har kontaktat olika spasalonger och frågat dom, väntar nu på svar.. Jäkla pigmentsfläcK!!!

har precis kommit upp efter att ha bastat. Blev en timme lite drygt, varmt och skönt det med. Om en halvtimme kör jag och R till Höllviken för middag med Caroline och Filip. (inte samma Caroline som nämnts ovan).

Underbara söndag

Solen skiner, det är lite varmt ute, och jag är pigg och glad..

Har varit ute och traskat, en timme idag, nu sitter jag med tentan igen. Har kört fast lite, irriterande.
Men det löser sig nog snart! hoppas jag

En annan bra sak, har fått min mens, i tid också.. :) överlycklig. lyckades glömma ett piller i första veckan så jag har varit helt oskyddad fram till nu! Skönt att inte vara gravid i alla fall, med tanke på att vi nu väntar valp! som för övrigt blir en vecka idag.

back to the books!

Det blev kanelbullar...

ja, så kul är det att plugga. Fast är ganksa nöjd med min insatts idag.
På bullarna är det bara cirka 20 minuter kvar, sen är dom klara. Det regnar ute.. Myskväll blir det.

R skickade ett sms, han har vunnit idag, hoppas då att han inte kommer hem med en blåtira och skadade lemmar. Senaste fick han en mindre lårkaka.


Ang designen här.. Den är påväg, ska bara luska fram hur man gör. har inte hittat någon tydlig förklaring, ni kanske vet??

Hemtenta delux

Nyduschad och har en paus från pluggandet.. Har gått bra dock, redan skrivit två av 5 frågor. så det känns lite lättnade!

Vaknade åtta imorse, på med kläderna och ut en runda, alltid lika skönt. Klockan nio körde jag R till Rosengårds centrum för avlämning. Han ska upp till Helsingborg idag och tävla i shootfighting.
Sen har jag varit nere i hamnen med pappa och fixat lite. han kollade även på min bil. Tyvärr blir det till att byta hela bakre avgassystemet, undrar hur mycket det kommer att kosta :S

Skulle räkna med att det blir slapp delux idag, om man bortser från hemtentan.
Funderar starkt på att baka kanelsnäckor.. mest bara för att göra något, så då blir det en undanflykt från böckerna.. hm.


En fartfylld dag!

Klockan är sju på kvällen, skönt. Har varit igång hela dagen.

Böjade med att hämta Nicole och sen direkt till Mobilia för att lämna in min dator.. Dom satte den på retur?? så kanske kanske blir det så. Kan jag alltid hoppas. Efter det körde jag och R vidare (nicole var redan lämnad) hem, jag lämnade R och sen fortsatte jag hem till mormor. Vi har varit på Svågertorp, köpt dra på lakan :).

Väl hemma här igen har vi bastat, bara en timme, och sen har jag lagat mat, väntat på tentan (hemtenta) och städat. Nu pausar jag.. R blev inringd till jobb mellan 17.00-21.00 så jag är ensam ett tag till.

Nu ska jag antingen börja på tentan eller fortsätta städa :)

Det är dags för fredagsmys!!!

haha, usch vad jag inte gillar den låten, och bara för att har R satt den som sin ringsignal.

Jobb funkade bra igår, var hemma tidigt, kvart i tolv, skönt!
Och innan dess var jag och R ute och körde. R har köpt en ny bil, äntligen blir han av med sin problembil. Hoppas denna inbringar mer tur.

Längtar mer och mer efter vår lilla valp. typ bara åtta veckor kvar.. Men då har vi något att se fram emot.

idag är det slappedag, nästan. Har varit ute och gått nu imorse, alltid lika skönt, och det känns bättre i halsen/bröstet. Ska snart hem till Nicole och hämta upp henne, vi ska hämta hennes byrå.. och sen ska jag hämta mormor så ska vi göra Svågertorp farligt :)

Ikväll blir det en lugn kväll. även om jag gillar det eller inte :S

Godmorgon

Klockan är snart halv åtta, snart dags att bege sig till skolan, går till 12 idag.

Har varit ute och traskat, så skönt det är :) verkligen något jag uppskattar.
Igår kväll när jag somnar kom R in och väckte mig, ägarna har skickat foto på vår lilla valp. Så liten, fin och underbar har var. Det kommer att bli så bra :)

Annars idag, jobb inatt, förhoppningsvis en sovtur efter skolan. annars är jag mer död än levande ikväll.


Doktorn

Har varit hos Doktorn nu imorse. Igår när jag hämtade mamma och pappa kom det en sån blodklump igen, eller ja, spott med blod i. Pappa tittade i munnen, helt raspad.. Så imorse var jag uppe halv åtta, fick en tid halv tio hos doktorn..

Så nu har jag varit där, har fått en "det ser bra ut" och inget att oroa sig för. Men har ändå fått en remiss till Öron, näsa, hals doktor. Skönt att få kolla den ordentligt!

Fick min härliga morgonrunda :) och det är extra kul nu med stegräknaren, som kostade 7 kronor via ebay, haha.

Fick också en tvätttid idag, 12-16, och sen ikväll blir det spinning!

Valp

Okej, vi har blivit med valp!

Om åtta veckor får vi hämta hem vår lilla knas.. Herregud, kan inte riktigt smälta det. Känns overkligt, och helt galet.. Klarar vi detta, kommer det att fungera?

Oj! men det ska nog gå bra, ska bli kul!


Ska hämta mamma och pappa på Svågertorp om någon timme, dom har varit i Geneve. Kul att kläcka denna nyhet, haha

Valp

Hm, detta kan bli intressant, Sambon pratar just nu i telefon med en kennel, så nu blir det nog valp. lite svårt att smälta bara, haha..

får se vad som händer :)

Flytta till Blogg.se

Egentligen vill jag gärna flytta över alla gamla inlägg hit för att ha dom samlade på ett och samma ställe. Idag känner jag inte för att sätta mig med det. men någon dag blir det av. Länkar dit i alla fall..

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.6351885&scrollIndex=0