Utställning söndag 21 november

Var på utställning igår i Skurup.

Bentley var duktig och skötte sig exemplariskt. Till skillnad från andra hundar. och dess ägare som saknar all respekt för andra. En hög tag i Bentleys svans när vi gick förbi, jag höll honom i famnen, galet!! killen sa inte ens förlåt...

men i alla fall, enda spetsen där, fick mycket fin kritik, bara positivt :) och det blev ett BIR och ett HP. Pälsen som jag oroar mig för ska jag vänta på i ett halvår till ungefär. sen kan jag bli orolig, sa domaren, haha. han är ju faktiskt bara 9 månader (snart) klart att han inte vuxit helt och hållet färdigt.

Oavsett vilket är han vår lilla gris, men lite förhoppningar har vi på honom.
helt slut nu, har gått en runda på fältet där han fått springa av sig och grisat runt i lerpölar, som han älskar så mycket.


Underbara lördag

haft en skön slappedag, verkligen, sov länge, slappade omkring, myste himla mycket.. vid tre tiden träffade vi Patrik och Charlotte och Misho nere på limhamnsfältet. bentley ohc misho busade på som vanligt. kul att se dom ha så kul tillsammans.
Måste dock bli arg på alla idioter till hundägare som inte alls har koll på sina hundar! så himla dålig stil, skärpning!!

Hamburgare och ännu mer slapp nu ikväll, ska snart sova. Värken i benet har nästintill försvunnit, nu sitter den vid rumpan/höften istället. tiden som jag bokade hos läkaren igår ska jag nog avboka med tanke på att jag lyckats få bort en del av det onda med spikmattan och ligimentsalva idag.

Träffade lilla lucas igår, så himla söt och fruktansvärt liten. Fick hålla honom, längtan efter barn växte sig större, men tanja berättade en del mindre mysiga saker, usch, haha. stannade där i tre timmar och bara snackade. väl hemma kollade jag på desperate housewifes i 5 timmar innan jag hämtade robin i stan.

nu ska jag hämta spikmattan innan jag somnar.

Ullared i stora lass

en lååång dag har snart passerat. Vaknade klockan 5 imorse, upp, på med kläder och sen iväg. hämtade upp Tess och sen therese och ida. Sen styrde vi kosan mot Ullared. Massa skoj vägen upp, bland annat heta diskussioner om snoppar och pungar, hihi.

Vad framme halv åtta, åt lite medhavd frukost innan vi begav oss in. öppet redan tjugo i, såg Boris, chefen för stället, sen började shoppingen. Blev lite drygt 2000 kronor, varav 400 inte är "våra", köpt till andra.
Fick med mig lite fina saker hem, bland annat gardiner, påslakan, bajspåsar, leksaker till bentley och så mycket mer :)

När vi kom hem, halv 5 ungefär, hjälpte Robin mig upp med sakerna, bentley gav sig på påsarna och hittade direkt pipbenet som jag köpt till honom, gullegris.

Kvällen har varit lugn, ätit potatisgratäng och kyckling, tvättar påslakanen och nu väntar jag på efterlyst. Hoppas på att tjäna lite på mina auktioner på tradera.

Pratade med daniel, på fredag ska jag hämta honom på jobb och sen följa med hem till dom och träffa Lucas :) läängtar redan.
Imorgon är det skola och sen floating, ska bli spännande!

Nu är jag trött

en lång dag, rätt långsam men ändå.
Väldigt tomt här hemma utan Bentley, han kom med mamma imorse. Skola 8-12, Robin hämtade mig och sen körde vi och handlade. Hemma vid strax över ett ungefär.

Sen har timmarna bara slöat fram, inte gjort något speciellt. pluggat en del.
Samma tider imorgon 8-12, sen blir det nog att träffa Linnea och sen planering inför onsdag då det är ullared som gäller :)

Nu, holliwoods hemmafruar :)